logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BERNARD folders

Promoties in reclamefolders BERNARD

Bernard is een toonaangevend postorderbedrijf in de hygiëne- en onderhoudsmarkt dat sinds 1997 voortdurend groeit. Het bedrijf levert drogisterijproducten, producten voor onderhoud en hygiëne, reiniging en beveiliging in Frankrijk, België, Engeland en Luxemburg.

Veelgestelde vragen over BERNARD

De geschiedenis van BERNARD: Wat is?
close

Met de achteruitgang van de textielindustrie en de opkomst van de supermarkten overweegt Bernard Haquette (zoon van de oprichter van drogisterij Reynaud in Tourcoing en directeur van de winkel in 1950) zijn activiteit voort te zetten via postorderverkoop. In 1970 richten Bernard en Marie-Claire Haquette het bedrijf Bernard op in Bondues, Frankrijk. Met een personeelsbestand van slechts twee personen is het pas opgerichte Franse merk voor verkoop op afstand pionier op het gebied van verkoop op afstand. Klanten kunnen per post, telefoon of telex bestellen.

In de jaren tachtig groeit Bernard dankzij het tijdperk van de informatica en worden dagelijks honderden bestellingen verwerkt dankzij de nieuwe IT-middelen die het bedrijf verwerft.

In 1990 kreeg het bedrijf als eerste postorderbedrijf het ISO 9300-certificaat van AFAQ - AFNOR, als beloning voor de knowhow en de kwaliteit van de klantenservice. In hetzelfde decennium verkopen Bernard en Marie Haquette hun bedrijf en treedt Bernard SA toe tot de Pinault-Printemps-Redoute (PPR) groep. Aan het einde van de jaren negentig telt het personeelsbestand 120 personen. In de jaren 2000 blijft Bernard de technologische ontwikkelingen op het gebied van communicatie en klantenservice op de voet volgen en opent hij zijn eerste website. Zijn website wordt het krachtigste middel van het merk. Bernard wordt een leider in de hygiënemarkt.

Welke merken kan ik vinden bij BERNARD?
close

Bernard biedt niet alleen hoogwaardige merken zoals Harpic, Cif, Finish, Alba, Unilux, Poylitene, Ariel, Tork, Dreft, en vele andere merken; maar ontwerpt, produceert en verkoopt ook zijn merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteit materialen

Hoe kan ik geld besparen op BERNARD?
close

Als u geld wilt besparen, kunt u de website van Bernard bezoeken en de sectie Verkoop doornemen. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Bernard catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van BERNARD
close

Enkele concurrenten van Bernard zijn Carrefour, Makro, Cora, Jumbo, Hanos en Metro.

Is BERNARD momenteel open?
close

Bernard opent zijn deuren van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Hoeveel BERNARD winkels zijn er in het hele land?
close

Bernard verkoopt al zijn producten via zijn catalogi en zijn website.

Hoe BERNARD producten online te kopen
close

Op de website van Bernard vindt u niet alleen exclusieve Aanbiedingen en kortingen, maar krijgt u ook een welkomstkorting van 10% als u lid wordt van Bernard. U kunt op de website een gratis catalogus aanvragen.

Exclusieve voordelen van BERNARD
close

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bernard, moet u zich abonneren op de website. Dan ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook kunt u op verschillende manieren betalen voor wat u hebt gekocht.

Kortingen aangeboden door BERNARD
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.