logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in DOUGLAS folders

Promoties in reclamefolders DOUGLAS

Douglas is de toonaangevende premium beauty retailer in Europa die parfums en cosmetica commercialiseert. Met ongeveer 18.000 merkambassadeurs in heel Europa wil Douglas van het bedrijf Europa's toonaangevende retailer voor premium beauty maken, zowel online als offline.

Veelgestelde vragen over DOUGLAS

Hoe kan ik geld besparen op DOUGLAS?

Om geld te besparen bezoekt u de Douglas website en bladert u door de Outlet sectie. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Delhaizer Fresh Atelier catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig heeft.

Kortingen aangeboden door DOUGLAS

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DOUGLAS: Wat is?

Douglas werd opgericht toen de Schotse immigrant John Sharp Douglas in 1821 in Hamburg een zeepfabriek opende. "J.S. Douglas Sons" stond voor hoogwaardige fijne zepen en moderne productideeën. In 1969 werden de zes Douglas parfumerieën overgenomen door Hussel AG. Hij herstructureert het bedrijf tot een holding met twee afzonderlijke werkmaatschappijen: één voor de banketbakkerij en één voor de parfumerie. Douglas zet een eerste stap naar internationale expansie met de overname van een Oostenrijkse parfumerie, verdere overnames volgen in Nederland, Frankrijk en Italië. Sinds de jaren 2000 is Douglas ook aanwezig in Polen, Hongarije, Monaco, Slowakije, Tsjechië, Letland, Litouwen, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Denemarken en Kroatië.

Is DOUGLAS momenteel open?

Benetton opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

Hoe DOUGLAS producten online te kopen

Op de website van Dorsoo vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. De website bevat ook leveringsinformatie en instructievideo's.

Welke merken kan ik vinden bij DOUGLAS?

Douglas biedt vele hoogwaardige merken zoals Lancome, Dior, Gucci, Givenchy, Lancaster, Biotherm, Estee Lauder, Clinique, Paco Rabanne, Caroline Herrera, The Ordinary, NYX en Eleven Cosmetics.

Ontmoet de concurrenten van DOUGLAS

Di, April, Rituals en Ici Paris XL zijn Douglas concurrenten in België.

Hoeveel DOUGLAS winkels zijn er in het hele land?

Douglas heeft meer dan 1.900 winkels en franchisevestigingen in 19 Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Italië, Zwitserland, Spanje, Portugal, Polen, Hongarije, Monaco, Tsjechië, Letland, Estland, Litouwen, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Noorwegen en Frankrijk.

Exclusieve voordelen van DOUGLAS

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Douglas, moet u zich abonneren op haar website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht. U kunt Douglas ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.