ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MYLENE

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van MYLENE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MYLENE

Mylene is een cosmeticamerk dat gelooft dat mooi is en het beste verdient voor haar/zijn huid, haar en lichaam. Het biedt niet alleen cosmetische producten, maar het merk biedt ook elegante artikelen die uw interieur en huishouden net dat beetje meer geven, zodat u thuis magische momenten kunt creëren en geluk kunt vinden.

Wat voor producten kan ik vinden bij MYLENE?

Binnen de producten van Mylene vindt u gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make-up, zonneproducten, parfums textiel en kleding en nog veel meer.

Zal MYLENE aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MYLENE

De geschiedenis van MYLENE: Wat is?
Open

Mylene werd meer dan 55 jaar geleden opgericht, in 1965 met de Mylene olie. De olie is voor de geïrriteerde droge huid en venijnige kloven en laat ook uw huid en haar weer gezond glanzen.

Tegenwoordig kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment voor het hele gezin. Origineel en van superieure kwaliteit, dankzij de eigen productontwikkeling.

Welke merken kan ik vinden bij MYLENE?
Open

Mylene ontwerpt, produceert en verkoopt haar merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op MYLENE?
Open

Als u geld wilt besparen kunt u de Mylene website bezoeken en de Outlet sectie doorzoeken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Mylene-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van MYLENE
Open

Mogelijke concurrenten van Mylene zijn Maybelline, Officina Profumo Farmaceutica di Santa Maria Novella, MAC en Swallowfield.

Is MYLENE momenteel open?
Open

Mylene opent haar deuren van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Hoeveel MYLENE winkels zijn er in het hele land?
Open

Mylene heeft één fysieke winkel in Liersesteenweg, België.

Hoe MYLENE producten online te kopen
Open

Op de website van Mylene vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook catalogi en blogs.

Exclusieve voordelen van MYLENE
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Mylene, moet u zich inschrijven op de website. U ontvangt dan gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht. U kunt Mylene ook volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, Tik Tok en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

Kortingen aangeboden door MYLENE
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE