logo

Laatste promoties in MYLENE folders

Promoties in reclamefolders MYLENE

Mylene is een cosmeticamerk dat gelooft dat mooi is en het beste verdient voor haar/zijn huid, haar en lichaam. Het biedt niet alleen cosmetische producten, maar het merk biedt ook elegante artikelen die uw interieur en huishouden net dat beetje meer geven, zodat u thuis magische momenten kunt creëren en geluk kunt vinden.

Veelgestelde vragen over MYLENE

Hoe kan ik geld besparen op MYLENE?

Als u geld wilt besparen kunt u de Mylene website bezoeken en de Outlet sectie doorzoeken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Mylene-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Kortingen aangeboden door MYLENE

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MYLENE: Wat is?

Mylene werd meer dan 55 jaar geleden opgericht, in 1965 met de Mylene olie. De olie is voor de geïrriteerde droge huid en venijnige kloven en laat ook uw huid en haar weer gezond glanzen.

Tegenwoordig kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment voor het hele gezin. Origineel en van superieure kwaliteit, dankzij de eigen productontwikkeling.

Is MYLENE momenteel open?

Mylene opent haar deuren van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Hoe MYLENE producten online te kopen

Op de website van Mylene vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook catalogi en blogs.

Welke merken kan ik vinden bij MYLENE?

Mylene ontwerpt, produceert en verkoopt haar merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van MYLENE

Mogelijke concurrenten van Mylene zijn Maybelline, Officina Profumo Farmaceutica di Santa Maria Novella, MAC en Swallowfield.

Hoeveel MYLENE winkels zijn er in het hele land?

Mylene heeft één fysieke winkel in Liersesteenweg, België.

Exclusieve voordelen van MYLENE

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Mylene, moet u zich inschrijven op de website. U ontvangt dan gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht. U kunt Mylene ook volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, Tik Tok en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij MYLENE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij MYLENE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Gezondheid & Schoonheid winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 18 Gezondheid & Schoonheid winkels in Belgium inclusief MYLENE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.