ADVERTENTIE

RITUALS's wekelijkse aanbiedingen

RITUALS's laatste aanbiedingen
RITUALS's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van RITUALS

RITUALS logo
Catalogus RITUALS

Catalogus RITUALS

Catalogus 2022
Open Brochure
RITUALS logo
RITUALS aanbiedingen

RITUALS aanbiedingen

Geldig tot 1 okt.
Open Brochure
RITUALS logo
RITUALS aanbiedingen

RITUALS aanbiedingen

Geldig tot 1 okt.
Open Brochure
ADVERTENTIE

Andere aanbiedingen van Parfumerie

DI logo
DI aanbiedingen

DI aanbiedingen

3 dagen over
Open Brochure
ICI PARIS XL logo
ICI PARIS XL aanbiedingen

ICI PARIS XL aanbiedingen

Verloopt morgen
Open Brochure
APRIL logo
Catalogus APRIL

Catalogus APRIL

Catalogus 2022
Open Brochure

Andere merken van Parfumerie

DI
DI
ICI PARIS XL
ICI PARIS XL
APRIL
APRIL
DI
DI
ICI PARIS XL
ICI PARIS XL
APRIL
APRIL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in RITUALS

Rituals is een Nederlandse cosmeticaketen die meer dan 800 winkels in 27 landen bezit en exploiteert. Met het hoofdkantoor in Amsterdam zijn ze een van de beste en meest vooruitstrevende cosmeticaketens van Europa.

Veelgestelde vragen over RITUALS

De geschiedenis van RITUALS: Wat is?
Open

Rituals werd in het jaar 2000 opgericht door een Nederlandse ondernemer genaamd Raymond Cloosterman. Toen Raymond nog voor Unilever werkte, besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging: het opzetten van een cosmeticawinkel die kon voorzien in de behoeften van mensen die de waarde van het combineren van gezondheid en schoonheid begrepen.

Hij besluit zijn baan op te zeggen en een kleine winkel te openen in het hart van Amsterdam. Hij noemde de zaak "Rituals" ter ere van de discipline die nodig is om je lichaam en geest schoon en gezond te houden. De zaak bleek een groot succes en al snel kwamen er nieuwe winkels in het land. Uiteindelijk stak het merk de grens over naar België, Frankrijk, Luxemburg en andere Europese landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij RITUALS?
Open

Rituals biedt allerlei kwaliteitsproducten aan. U vindt er parfums, deodorants, aftershaves, eyeliners, bodylotions, handcrèmes, lippenstiften, blush, concealers, poeder, oogpotloden, anti-aging crèmes, shampoos, conditioners, haarmaskers, schoonheidsmaskers en vele andere artikelen.

Welke merken kan ik vinden bij RITUALS?
Open

Rituals ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merkproducten. In tegenstelling tot multibrand beauty shops, begrijpt Rituals het belang van consistentie en kwaliteit. Daarom wordt alles wat ze creëren gemaakt van de beste ingrediënten en materialen.

Hoe kan ik geld besparen op RITUALS?
Open

Rituals biedt topmerken en speciale prijzen. U kunt nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentiesectie op hun website te bekijken of u in te schrijven voor hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen en promoties te vinden.

Ontmoet de concurrenten van RITUALS
Open

Rituals concurreert met lokale en internationale merken. De belangrijkste concurrenten in België zijn Beauty House, Parfum d´Ambre, The Body Shop, Di Beauty & Care, Freshlab, Smell Stories, iU, ICI Paris XL, en David Mayer Naman.

Exclusieve voordelen van RITUALS
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Rituals is om hun loyalty card programma genaamd My Rituals aan te schaffen. Toegang tot premium voordelen zoals speciale kortingen, early-bird aanbiedingen, nieuwe collectie presentaties, gratis monsters, en vele andere mogelijkheden om te besparen op beauty producten vandaag!

Kortingen aangeboden door RITUALS
Open

kortings 365 brengt u de beste Rituals kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor je heeft en ontdek de beste kortingen in een Rituals vestiging bij jou in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar schoonheidsproducten van hoge kwaliteit, dan bent u bij Rituals aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.rituals.com/nl-be/home

ADVERTENTIE