ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BOFROST

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BOFROST

Opgericht in 1966, werd Bofrost al snel een toonaangevend bedrijf in de verkoop en distributie van diepvriesproducten. Haar klanten profiteren van jarenlange ervaring en geselecteerde ingrediënten.

Wat voor producten kan ik vinden bij BOFROST?

Bofrost commercialiseert diepvriesproducten, binnen de producten vindt u ijsjes, soepen, vis en zeevruchten, fruit en groenten, vlees, pizza's en pasta's, snacks, brood, en vele andere dingen. Daarnaast verkoopt Bofrost producten voor mensen die geen gluten of lactose kunnen eten. Of voor wie veganistisch of vegetarisch is.

Zal BOFROST aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BOFROST

De geschiedenis van BOFROST: Wat is?
Open

Bofrost werd opgericht in 1966 toen pioniers het bedrijf begonnen aan de Nederrijn in Duitsland. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 10.000 werknemers en wordt een verscheidenheid aan Bofrost producten geleverd aan meer dan 4.000.000 huishoudens in heel Europa. Bofrost staat bekend om zijn strenge kwaliteitscontroles, van het telen, oogsten, kweken en vissen tot de voedselverwerking.

Welke merken kan ik vinden bij BOFROST?
Open

Bofrost ontwerpt, produceert en verkoopt haar merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op BOFROST?
Open

Als u geld wilt besparen kunt u de website van Bofrost bezoeken en in de sale sectie kijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Bofrost-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van BOFROST
Open

Concurrenten en soortgelijke bedrijven van Bofrost zijn Barilla, Incarlopsa, BidFood, Bon Ap, Yurun Food en Avara Foods.

Is BOFROST momenteel open?
Open

Je kunt op elk moment bij Bofrost kopen omdat het een online winkel is, en je krijgt wat je gekocht hebt in huis of waar je wilde.

Hoeveel BOFROST winkels zijn er in het hele land?
Open

Bofrost is een online winkel, de producten worden geleverd aan meer dan 4.000.000 huizen in heel Europa.

Hoe BOFROST producten online te kopen
Open

Op de website van Bofrost vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u ook de laatste kortingen en informatie. Bovendien vindt u er advies voor het geval u dat nodig heeft.

Exclusieve voordelen van BOFROST
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bofrost, moet u zich abonneren op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals creditcards, en informatie over de levering.

Kortingen aangeboden door BOFROST
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE