ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van OKAY

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in OKAY

OKay is een Belgische discountsupermarktketen die eigendom is van en uitgebaat wordt door de Groep Colruyt. Al 25 jaar biedt het bedrijf zijn klanten een betaalbare, toegankelijke en handige manier om kwaliteitsproducten te kopen zonder te veel te betalen.

Wat voor producten kan ik vinden bij OKAY?

OKay biedt alle soorten kwaliteitsproducten. U vindt er bier, wijn, non-alcoholische dranken, melk, yoghurt, ijs, bloemstukken, vers fruit en groenten, zeevruchten, vlees en gevogelte, brood, snacks, dierenvoeding, luiers en biologische producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over OKAY

De geschiedenis van OKAY: Wat is?
Open

OKay werd door de Groep Colruyt opgericht als een discountsupermarkt. Het bedrijf wilde een soort markt toevoegen die kon inspelen op de behoeften van moderne gezinnen en particulieren die op zoek zijn naar betaalbare prijzen, een grote verscheidenheid aan producten en een reeks unieke en interessante merken.

Na verloop van tijd is OKay uitgegroeid van een klein onderdeel van de groep tot een grote en strategische troef. Vandaag wordt OKay beschouwd als een van de beste en meest betaalbare supermarkten van België, met eenvoudige manieren om te winkelen, te betalen en te besparen. U kunt verschillende OKay-markten vinden zoals OKay Compact en OKay Direct.

Welke merken kan ik vinden bij OKAY?
Open

OKay biedt een breed scala aan merken. Onder hen vindt u Zeisner, Becel ProActiv, Boni Selection, Actimel, Polle, Hak, Herta, Soubry, So Thai, Aha Vermentino, Suzi Wan, Blue Dragon, Poco Loco, Entremont, Gourmet Greens, Fanta, Chio, Baileys, Capitan Morgan, Kwak, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op OKAY?
Open

OKay is een lage-prijzen winkel door ontwerp. Je kunt nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie sectie op hun website te bekijken of coupons te downloaden die je zowel in de winkel als online kunt gebruiken.

Ontmoet de concurrenten van OKAY
Open

OKay concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van OKAY
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij OKay is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kunt zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen en promoties te ontvangen. U kunt ook de XTRA app downloaden om sneller, gemakkelijker en goedkoper te winkelen.

Zal OKAY aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

OKay biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door OKAY
Open

Kortings 365 brengt u de beste OKay-kortingen en -boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een OKay-locatie bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij OKay aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.okay.be/okay/static/nl.shtml

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE