logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorINTERMARCHÉ
ADVERTENTIE

Laatste promoties in INTERMARCHÉ folders

Promoties in reclamefolders INTERMARCHÉ

Intermarché is een Franse supermarktketen met hoofdkantoor in Bondoufle. Zij maakt deel uit van de groep Les Mousquetaires en bezit meer dan 292 vestigingen in heel Europa, alsook een online marktplaats in elk land waar zij actief is, om hun bereik te vergroten.

Veelgestelde vragen over INTERMARCHÉ

De geschiedenis van INTERMARCHÉ: Wat is?
close

Intermarché werd opgericht in 1969 om te concurreren met internationale supermarktketens in Frankrijk. Het merk heette oorspronkelijk EX Offices de distribution maar veranderde officieel zijn naam in Intermarché in 1973. Sinds het begin is het merk een belangrijke troef geweest voor de Les Mousquetaires group, waardoor zij deel konden uitmaken van de detailhandel in levensmiddelen.

In de loop der jaren is Intermarché erin geslaagd te groeien en uit te breiden. Eerst opende het bedrijf nieuwe vestigingen in heel Frankrijk en creëerde het een netwerk van winkels in de grote steden, waardoor het zijn klanten betere merken en prijzen kon aanbieden. Later werd ook naar andere landen uitgeweken.

In België wordt Intermarché beschouwd als een van de belangrijkste en meest erkende supermarktmerken.

Welke merken kan ik vinden bij INTERMARCHÉ?
close

Intermarché biedt een breed assortiment merken aan. Onder hen vindt u Oasis, Deli Choc, Milka, Lays, Ariel, Hoegarden, Valenty, Persii, Kinder Bueno, Pedigree, Lenor, De Cecco, Henri Raffin, Cervelas Rouge, Aubel, Sodebo, Come a Casa, Dyne, Bertolli, Les Coteaux, Fol Epi, Weight Watchers, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op INTERMARCHÉ?
close

Intermarché is een winkel met lage prijzen. U kan nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie op hun website te bekijken, kortingsbonnen te downloaden om zowel in de winkel als online te gebruiken of merken van het bedrijf te kopen.

Zal INTERMARCHÉ aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Intermarché biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van INTERMARCHÉ
close

Intermarché concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van INTERMARCHÉ
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Intermarché is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen en promoties te ontvangen. U kan ook een account aanmaken op hun website om toegang te krijgen tot de voordelen voor leden.

Kortingen aangeboden door INTERMARCHÉ
close

Kortings 365 brengt u de beste Intermarché kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Intermarché winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij Intermarché aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.intermarche.be/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.