ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van COLRUYT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in COLRUYT

Colruyt is een Belgische supermarktketen met hoofdzetel in Halle. Het bedrijf heeft vestigingen in België, Luxemburg en Frankrijk, stelt meer dan 30 duizend mensen te werk en biedt fantastische aanbiedingen voor topproducten.

Veelgestelde vragen over COLRUYT

De geschiedenis van COLRUYT: Wat is?
Open

Colruyt werd in 1928 opgericht door de jonge ondernemer Franz Colruyt, die zijn eerste winkel opende om de inwoners van zijn stad van basisgoederen te voorzien. Franz wist dat hij iets anders moest toevoegen om te kunnen concurreren met andere zaken, dus besloot hij nieuwe categorieën toe te voegen aan zijn catalogus, waaronder importgoederen en keukengerei.

In de loop der jaren groeide het bedrijf, opende nieuwe vestigingen in andere steden, nam een meer divers personeelsbestand in dienst en creëerde een netwerk van leveranciers dat hen in staat stelde kosten te besparen, de logistiek te verbeteren en uiteindelijk andere kleinere spelers over te nemen.

Vandaag heeft Colruyt meer dan 200 vestigingen in Frankrijk, België en Luxemburg. Het merk wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde Belgische supermarkten tot op heden.

Welke merken kan ik vinden bij COLRUYT?
Open

Colruyt heeft honderden verschillende merken. Daaronder vindt u Boni, every day, Nivea, Oral-B, Veet, Nana, Listerine, Lays, Poco Loco, Orto Conserviera, Wings, Croky, Bifi, Jimmys, Tapas y Mas, Planta, Effi, Joyvalle, Bertolli, Chocovit, Lactel, Alpro, Coca Cola, Brugge, Palm, Gordon, Stella Artois, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op COLRUYT?
Open

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij Colruyt. U kunt door hun wekelijkse advertenties bladeren, u abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over opruimingen en seizoensgebonden kortingen of u kunt een account aanmaken op hun website om winkels en mogelijkheden in de buurt te vinden.

Ontmoet de concurrenten van COLRUYT
Open

Colruyt concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van COLRUYT
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Colruyt is door u in te schrijven op hun wekelijkse advertentie. Download hun officiële app om al hun kortingen, promoties en seizoensaanbiedingen direct op uw telefoon te ontvangen.

Kortingen aangeboden door COLRUYT
Open

Kortings 365 brengt u de beste Colruyt kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Colruyt verkooppunten bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar geweldige aanbiedingen voor supermarktproducten, dan bent u bij Colruyt aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer direct van alle acties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.colruyt.be/nl

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.