logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorBUITENHOF

Laatste promoties in BUITENHOF folders

Promoties in reclamefolders BUITENHOF

BuitenHof is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de productie en verkoop van tuinmeubelen en woninginrichting. BuitenHof heeft een lange geschiedenis in de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Roosendaal, Nederland. BuitenHof is ook sterk vertegenwoordigd in België.

Veelgestelde vragen over BUITENHOF

Hoe kan ik geld besparen op BUITENHOF?

Geld besparen bij BuitenHof is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij BuitenHof. Door collecties vooraf te bestellen biedt BuitenHof kortingen aan haar klanten. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of BuitenHof te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Kortingen aangeboden door BUITENHOF

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BUITENHOF: Wat is?

BuitenHof is opgericht in 1986 op het Brabantse platteland tussen Nederland en België. Vanaf het begin heeft BuitenHof zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een grote verscheidenheid aan hoogwaardige en duurzame meubelen en woninginrichting.

In de daaropvolgende jaren heeft BuitenHof een proces van bedrijfsuitbreiding doorgemaakt met de opening van een groot aantal winkels door heel Nederland en België.

Is BUITENHOF momenteel open?

De winkels van BuitenHof zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe BUITENHOF producten online te kopen

BuitenHof heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de BuitenHof online winkel kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij BUITENHOF?

BuitenHof is een bekende fabrikant van buitenmeubelen en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van BUITENHOF

BuitenHof concurreert in België met andere winkelketens zoals Home & Garden, Soho, Weba, Alice's Garden, enz.

Hoeveel BUITENHOF winkels zijn er in het hele land?

BuitenHof exploiteert in België meer dan 10 winkels in onder meer Hasselt, Turnhout, Geel, Putte, Roeselare, Maldegem, Waasmunster, Kalmthout en Dendermonde.

Exclusieve voordelen van BUITENHOF

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij BuitenHof door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van problemen met een van haar producten, accepteert BuitenHof retourzendingen en omruilingen. Alle door BuitenHof verkochte meubels worden geleverd met fabrieksgarantie. BuitenHof biedt haar klanten de mogelijkheid om haar producten naar wens te combineren. Dankzij het grote distributiecentrum in Roosendaal kan BuitenHof zo snel mogelijk leveren. BuitenHof heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BUITENHOF

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BUITENHOF

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief BUITENHOF en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.