homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorLEEN BAKKER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LEEN BAKKER

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LEEN BAKKER

Leen Bakker is een Nederlandse keten van meubelen en interieurdecoratie met hoofdkantoor in Rotterdam. Zij bezitten en besturen 170 vestigingen in Nederland en België. Hun winkels bevinden zich meestal in grote steden en stedelijke gebieden.

Veelgestelde vragen over LEEN BAKKER

De geschiedenis van LEEN BAKKER: Wat is?
Open

Leen Bakker is opgericht in 1918 door een lokale ondernemer genaamd Cornelis Bakker, die een kleine garen en stoffen winkel opende in Rotterdam. Toen de zaak overging op zijn zoon, Leen Bakker, besloot de familie een nieuwe naam te geven en een meubelzaak te worden.

Het idee was een succes en al snel kwamen mensen uit de hele stad naar de winkel op zoek naar kwaliteitsmeubelen voor hun huizen en kantoren. Na verloop van tijd groeide wat begon als een bescheiden familiebedrijf uit tot een nationale onderneming, met nieuwe vestigingen en uiteindelijk een grensovergang naar België.

Welke merken kan ik vinden bij LEEN BAKKER?
Open

Leen Bakker heeft honderden verschillende merken. Daaronder vindt u Belianic, Brix, Giga Furniture, HSM Collection, Label 51, Light & Living, Tenzo, UMIX, Woood, VidaXL, Parisot, Lifa Living, Symbiosis, Hoyz Collection, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op LEEN BAKKER?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Leen Bakker. U kan hun wekelijkse advertenties bekijken, u kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over speciale kortingen voor producten en diensten.

Ontmoet de concurrenten van LEEN BAKKER
Open

Leen Bakker concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn La Fabrika, Le Comptoir de Meuble, JYSK, Flamant, Maisons du Monde, New De Wolf, The Game, Au Bon Repos, Ikea en Maison MA.

Exclusieve voordelen van LEEN BAKKER
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Leen Bakker is door u in te schrijven voor hun wekelijkse advertentie. Bezoek de hoofdsectie van hun website om geweldige aanbiedingen te ontdekken en begin vandaag nog met besparen op meubels!

Kortingen aangeboden door LEEN BAKKER
Open

Kortings 365 brengt u de beste Leen Bakker kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Leen Bakker winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsmeubelen, bent u bij Leen Bakker aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.leenbakker.be/nl

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.