logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorMOLECULE
ADVERTENTIE

Laatste promoties in MOLECULE folders

Promoties in reclamefolders MOLECULE

Molecule is een Belgische warenhuisketen met hoofdzetel in Vichte, België. Ze bezitten en exploiteren een winkel van 30.000m2 die meer dan 400.000 unieke producten aanbiedt. Het is een van de grootste warenhuizen van het land, met meer dan 25 afdelingen onder één dak.

Veelgestelde vragen over MOLECULE

De geschiedenis van MOLECULE: Wat is?
close

Molecule ontstond in 1966 toen Wilfried Mol en zijn vrouw Brigitte Claerhout hun eerste familiezaak openden. Oorspronkelijk verkocht het echtpaar kachels en accessoires, waarmee ze de erfenis van hun familie voortzetten. Uiteindelijk zagen ze een lucratieve opportuniteit in de grootwarenhuissector en besloten ze een nieuwe onderneming op te starten.

In 1984 namen Els en Sylvie, de dochters van Wilfried en Brigitte, het familiebedrijf over en herdoopten hun bedrijf officieel tot "Molecule". Ze begonnen met de verkoop van producten op TV en radiostations tot ze een nationaal bekend bedrijf werden. Sindsdien heeft Molecule zich steeds verder uitgebreid en nieuwe producten toegevoegd om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Welke merken kan ik vinden bij MOLECULE?
close

Molecule biedt een breed scala aan merken. Onder hen, kunt u AEG, Beko, Argo, Bosch, Braun, Black, en Decker, Candy, Dyson, EGLO, Ciro, Chefs Choice, Dejelin, Frites, Einhell, Hoover, G3 Ferrari, Kärcher, Miele, Moulinex en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op MOLECULE?
close

Molecule heeft veel kortingen. U kunt de meeste van hen op hun website vinden. U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen en seizoensgebonden verkoop. Bezoek hun homepage om de laatste speciale kortingen te vinden.

Zal MOLECULE aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Molecule biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van MOLECULE
close

Molecule concurreert met lokale en internationale merken in België. Hun belangrijkste concurrenten zijn grootwarenhuizen IKEA, Clabots Tools, Serina, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van MOLECULE
close

U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief om kortingen te krijgen op online en in-store aankopen. U kunt ook een account aanmaken om toegang te krijgen tot exclusieve ledenvoordelen om te beginnen met besparen op alles wat u vandaag nodig heeft!

Kortingen aangeboden door MOLECULE
close

Kortings 365 brengt u de beste Molecule kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Molecule locatie bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar een plek die werkelijk alles heeft, dan is Molecule de plek om naartoe te gaan. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.molecule.be/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.