ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van CASA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CASA

CASA is een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in woningdecoratie en meubelen. Ze bezitten en besturen meer dan 500 winkels in 8 landen waaronder Frankrijk, Spanje, Italië en Luxemburg. Sinds 2018 is het bedrijf ook aanwezig in Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij CASA?

CASA biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten aan. U vindt er servetten, kommen, eierdopjes, borden, flessen, karaffen, bestek, slabestek, wijnkoelers, vaten, cocktailaccessoires, wijnglazen, badmatten, leesbrillen, lichaamsverzorgingsproducten, borstels, vuilnisbakken, geurkaarsen, bloempotten, wanddecoratie, en nog veel andere producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over CASA

De geschiedenis van CASA: Wat is?
Open

CASA werd opgericht in 1971, maar het verhaal begint in 1925 bij een Belgische zakenman genaamd Karel Govaert, die een kleine branderij bezat die waardebonnen aanbood die door hun klanten konden worden ingewisseld voor geschenken.

In 1971 werd het in België verboden voor bedrijven om waardebonnen aan te bieden bij voedingsproducten. Als gevolg van die wet besloot het een nieuw bedrijf op te richten dat klanten geweldige aanbiedingen deed voor woningdecoratie en meubilair. De naam van het bedrijf was CASA.

Vandaag zijn ze een van de meest bekende decoratiewinkels van België. Met meer dan 500 winkels, hun online marktplaats, en vertegenwoordiging in meer dan 9 Europese landen.

Welke merken kan ik vinden bij CASA?
Open

CASA heeft honderden collecties. Veel van hun producten dragen de merknaam van het bedrijf en behoren tot verschillende collecties, zoals Mixology, Papasan, New Mats, Linq, Rotan, Silke, Diah, Cozie, Speakeasy, Vienna, Matahari, Oliver, Punta, Roli, Rocko, en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op CASA?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij CASA. U kan hun wekelijkse advertenties bekijken, u kan zich inschrijven op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over uitverkoop en seizoensgebonden kortingen.

Ontmoet de concurrenten van CASA
Open

CASA concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn La Fabrika, Flamant, The Game, Forrest, Atat Store, Maison Des Tissus, Galeries du Meuble, Trendy Interior, Living Room, Hopono, IKEA, Zao Decó, Lulu Home, Baden Baden, en True Colors.

Exclusieve voordelen van CASA
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij CASA is door u in te schrijven voor hun wekelijkse advertentie. Bezoek de Enkel Online sectie op hun website om elke dag ongelooflijke aanbiedingen en kansen te vinden.

Zal CASA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

CASA biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door CASA
Open

Kortings 365 brengt u de beste CASA kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in CASA winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste meubels voor uw huis, bent u bij CASA aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://be.casashops.com/nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE