logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorCHATEAU D'AX

CHATEAU D'AX folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders CHATEAU D'AX

Chateau d'Ax is een Europese keten van winkels gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Chateau d'Ax heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Lombardije, Italië. Chateau d'Ax is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over CHATEAU D'AX

Hoe kan ik geld besparen op CHATEAU D'AX?

Geld besparen bij Chateau d'Ax is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Chateau d'Ax lanceert vaak seizoensgebonden promoties. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Chateau d'Ax.

Kortingen aangeboden door CHATEAU D'AX

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van CHATEAU D'AX: Wat is?

Chateau d'Ax werd in 1948 opgericht in het hart van Europa. Vanaf het begin heeft Chateau d'Ax als doel gehad haar klanten te voorzien van meubilair met een verfijnd ontwerp, hoge kwaliteit en duurzaamheid.

In de daaropvolgende jaren onderging Chateau d'Ax een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in vele Europese landen. In België landde Chateau d'Ax in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer populaire meubelzaak op de Belgische markt.

Is CHATEAU D'AX momenteel open?

Chateau d'Ax-winkels zijn in België geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe CHATEAU D'AX producten online te kopen

Chateau d'Ax heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Chateau d'Ax is er een sectie "Promoties", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij CHATEAU D'AX?

Chateau d'Ax is een bekende fabrikant van meubels en woninginrichting en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van CHATEAU D'AX

Chateau d'Ax concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Giga Meubel, Melchior en AlterEgo.

Hoeveel CHATEAU D'AX winkels zijn er in het hele land?

Chateau d'Ax is in België actief via meer dan 10 winkels in onder andere Aartselaar, Wommelgem, Genk, Brugge, Aalst, Zaventem, Awans, Sint-Martens-Latem en Binche.

Exclusieve voordelen van CHATEAU D'AX

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Chateau d'Ax door te winkelen op de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Chateau d'Ax retourneren en ruilen toe. Alle producten verkocht door Chateau d'Ax hebben een fabrieksgarantie en kwaliteitscertificaat. Chateau d'Ax Aanbiedingen haar klanten stoffering service. Chateau d'Ax heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij CHATEAU D'AX

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij CHATEAU D'AX

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief CHATEAU D'AX en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.