homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorCHATEAU D'AX
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van CHATEAU D'AX

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van CHATEAU D'AX

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CHATEAU D'AX

Chateau d'Ax is een Europese keten van winkels gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Chateau d'Ax heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Lombardije, Italië. Chateau d'Ax is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Wat voor producten kan ik vinden bij CHATEAU D'AX?

Chateau d'Ax verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals zitbanken, fauteuils, woonkamer meubels, leren banken, stoffen banken, relaxbanken, slaapbanken, bedden, matrassen en kussens, fauteuils, stoelen en vele andere producten.

Zal CHATEAU D'AX aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over CHATEAU D'AX

De geschiedenis van CHATEAU D'AX: Wat is?
Open

Chateau d'Ax werd in 1948 opgericht in het hart van Europa. Vanaf het begin heeft Chateau d'Ax als doel gehad haar klanten te voorzien van meubilair met een verfijnd ontwerp, hoge kwaliteit en duurzaamheid.

In de daaropvolgende jaren onderging Chateau d'Ax een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in vele Europese landen. In België landde Chateau d'Ax in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer populaire meubelzaak op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij CHATEAU D'AX?
Open

Chateau d'Ax is een bekende fabrikant van meubels en woninginrichting en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op CHATEAU D'AX?
Open

Geld besparen bij Chateau d'Ax is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Chateau d'Ax lanceert vaak seizoensgebonden promoties. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Chateau d'Ax.

Ontmoet de concurrenten van CHATEAU D'AX
Open

Chateau d'Ax concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Giga Meubel, Melchior en AlterEgo.

Is CHATEAU D'AX momenteel open?
Open

Chateau d'Ax-winkels zijn in België geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel CHATEAU D'AX winkels zijn er in het hele land?
Open

Chateau d'Ax is in België actief via meer dan 10 winkels in onder andere Aartselaar, Wommelgem, Genk, Brugge, Aalst, Zaventem, Awans, Sint-Martens-Latem en Binche.

Hoe CHATEAU D'AX producten online te kopen
Open

Chateau d'Ax heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Chateau d'Ax is er een sectie "Promoties", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Exclusieve voordelen van CHATEAU D'AX
Open

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Chateau d'Ax door te winkelen op de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Chateau d'Ax retourneren en ruilen toe. Alle producten verkocht door Chateau d'Ax hebben een fabrieksgarantie en kwaliteitscertificaat. Chateau d'Ax Aanbiedingen haar klanten stoffering service. Chateau d'Ax heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door CHATEAU D'AX
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE