homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorBURO MARKET
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BURO MARKET

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van BURO MARKET

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BURO MARKET

Buro Market is een Belgische winkelketen die zich richt op de productie en verkoop van kantoormeubilair. Met een lange geschiedenis op de markt heeft Buro Market zijn hoofdkantoor in Brussel.

Wat voor producten kan ik vinden bij BURO MARKET?

Buro Market verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals ergonomische bureaustoelen, technische stoelen, directiestoelen, akoestische stoelen, tafels, vergadertafels, vergader- en bezoekersstoelen, bureaus, loungemeubilair, banken, kapstokken, bureaulampen, verlichtingsartikelen, accessoires en vele andere producten.

Zal BURO MARKET aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BURO MARKET

De geschiedenis van BURO MARKET: Wat is?
Open

Buro Market werd opgericht in 1980 in België. Sinds het begin heeft Buro Market zich ten doel gesteld betere werkomgevingen te creëren door middel van kantoormeubilair dat speciaal is ontworpen voor het comfort en het welzijn van de gebruikers.

In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de integratie van nieuwe producten, waarbij meubilair werd ontwikkeld met moderne ontwerpen die zijn aangepast aan de veranderende wereld van het werk. Buro Market helpt bedrijven bij het op maat inrichten van hun kantoren.

Welke merken kan ik vinden bij BURO MARKET?
Open

Buro Market is een bekende fabrikant van kantoormeubilair en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op BURO MARKET?
Open

Geld besparen bij Buro Market is eenvoudig door gebruik te maken van de deals en promoties die op hun officiële website worden geplaatst. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Buro Market. Daarnaast lanceert Buro Market vaak seizoensgebonden promoties en speciale aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van BURO MARKET
Open

Buro Market concurreert in België met andere winkelketens zoals Burovorm, Casa, Office Topper en OKA.

Is BURO MARKET momenteel open?
Open

De winkels van Buro Market zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BURO MARKET winkels zijn er in het hele land?
Open

Buro Market is in België actief via vijf winkels in Brussel, Sint-Pieters-Leeuw, Luik, Antwerpen en Gent.

Hoe BURO MARKET producten online te kopen
Open

Buro Market heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Buro Market kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van BURO MARKET
Open

Klanten kunnen bij Buro Market profiteren van grote voordelen door hun producten in de online winkel te kopen en ze thuis te ontvangen of in de dichtstbijzijnde winkel op te halen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Buro Market retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Buro Market kunnen klanten een afspraak maken bij een van de winkels. Buro Market heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om klanten te adviseren.

Kortingen aangeboden door BURO MARKET
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE