logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorBURO MARKET
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BURO MARKET folders

Promoties in reclamefolders BURO MARKET

Buro Market is een Belgische winkelketen die zich richt op de productie en verkoop van kantoormeubilair. Met een lange geschiedenis op de markt heeft Buro Market zijn hoofdkantoor in Brussel.

Veelgestelde vragen over BURO MARKET

De geschiedenis van BURO MARKET: Wat is?
close

Buro Market werd opgericht in 1980 in België. Sinds het begin heeft Buro Market zich ten doel gesteld betere werkomgevingen te creëren door middel van kantoormeubilair dat speciaal is ontworpen voor het comfort en het welzijn van de gebruikers.

In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de integratie van nieuwe producten, waarbij meubilair werd ontwikkeld met moderne ontwerpen die zijn aangepast aan de veranderende wereld van het werk. Buro Market helpt bedrijven bij het op maat inrichten van hun kantoren.

Welke merken kan ik vinden bij BURO MARKET?
close

Buro Market is een bekende fabrikant van kantoormeubilair en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op BURO MARKET?
close

Geld besparen bij Buro Market is eenvoudig door gebruik te maken van de deals en promoties die op hun officiële website worden geplaatst. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Buro Market. Daarnaast lanceert Buro Market vaak seizoensgebonden promoties en speciale aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van BURO MARKET
close

Buro Market concurreert in België met andere winkelketens zoals Burovorm, Casa, Office Topper en OKA.

Is BURO MARKET momenteel open?
close

De winkels van Buro Market zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BURO MARKET winkels zijn er in het hele land?
close

Buro Market is in België actief via vijf winkels in Brussel, Sint-Pieters-Leeuw, Luik, Antwerpen en Gent.

Hoe BURO MARKET producten online te kopen
close

Buro Market heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Buro Market kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van BURO MARKET
close

Klanten kunnen bij Buro Market profiteren van grote voordelen door hun producten in de online winkel te kopen en ze thuis te ontvangen of in de dichtstbijzijnde winkel op te halen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Buro Market retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Buro Market kunnen klanten een afspraak maken bij een van de winkels. Buro Market heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om klanten te adviseren.

Kortingen aangeboden door BURO MARKET
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.