logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorCALIPAGE

CALIPAGE folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders CALIPAGE

Calipage is een Franse online winkel gericht op de verkoop van meubilair en kantoorbenodigdheden. Met een lange geschiedenis in de markt heeft Calipage zijn hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk. Calipage is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere Europese landen. In België verkoopt Calipage zijn producten via zijn online winkel.

Veelgestelde vragen over CALIPAGE

Hoe kan ik geld besparen op CALIPAGE?

Geld besparen bij Calipage is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Calipage. Vanwege de eerlijke prijsgarantie vinden klanten bij Calipage altijd de beste prijs op de markt.

Kortingen aangeboden door CALIPAGE

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van CALIPAGE: Wat is?

Calipage werd opgericht in 1955 in Frankrijk. Vanaf het begin heeft Calipage als doel gehad om de nummer 1 te worden in de levering van kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden. In de daaropvolgende decennia onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten.

In de laatste jaren betrad Calipage nieuwe markten en werd het het grootste netwerk van leveranciers van kantoorbenodigdheden in Europa. In België landde Calipage vele jaren geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer prestigieus bedrijf op de Belgische markt.

Is CALIPAGE momenteel open?

Calipage heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe CALIPAGE producten online te kopen

Calipage heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Calipage kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting

Welke merken kan ik vinden bij CALIPAGE?

Calipage verkoopt producten van bekende merken zoals Apple, Astrojet, Bosch, British Telecom, Brother, Bull, Burroughs, Canon, Casio, Copystar, Data Devices, Dell, Encad, Epson, Fujitsu, HP, Kodak, Kyocera, Motorola, Microplex, Lexmark, NCR, 3M, Badgy, Verbatim, Sharp, Samsung, en vele andere. Ook verkopen ze producten van hun eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van CALIPAGE

Calipage concurreert in België met andere winkels zoals Viking Office, Casa en Ubuy.

Hoeveel CALIPAGE winkels zijn er in het hele land?

Calipage heeft geen fysieke winkels in België. In elk geval kunnen klanten hun producten in de online winkel kopen en aanbiedingen ontdekken.

Exclusieve voordelen van CALIPAGE

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Calipage door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van enig ongemak met een van haar producten, staat Calipage retourneren en ruilen toe. Op de officiële website van Calipage is er een blog, waar klanten het laatste nieuws kunnen vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij CALIPAGE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij CALIPAGE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief CALIPAGE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.