logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorCAMPUSSHOP
ADVERTENTIE

Laatste promoties in CAMPUSSHOP folders

Promoties in reclamefolders CAMPUSSHOP

CampusShop is een Belgische online winkel gericht op de verkoop van laptops en computers voor studenten. CampusShop heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Brussel, België. In België verkoopt CampusShop zijn producten via zijn online winkel.

Veelgestelde vragen over CAMPUSSHOP

De geschiedenis van CAMPUSSHOP: Wat is?
close

CampusShop is opgericht in 2000 in België. Sinds het begin heeft CampusShop als doel zijn klanten te voorzien van laptops en computers voor studenten, tegen de beste prijs op de markt. Doorheen zijn geschiedenis heeft CampusShop partnerships gesloten met een groot aantal onderwijsinstellingen, niet alleen in België, maar ook in Nederland. In de afgelopen jaren CampusShop is uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde bedrijf in de Belgische markt, als een leider in de levering van laptops en computers voor studenten.

Welke merken kan ik vinden bij CAMPUSSHOP?
close

CampusShop verkoopt producten van bekende merken zoals Asus, Lenovo, HP, Apple, Intel, Samsung, Wacom, Casio, Texas Instruments, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op CAMPUSSHOP?
close

Geld besparen bij CampusShop is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij CampusShop. Daarnaast biedt CampusShop gratis verzending aan. CampusShop biedt de beste prijs voor laptops en computeraccessoires op de markt.

Ontmoet de concurrenten van CAMPUSSHOP
close

CampuShop concurreert in België met andere winkels zoals Studenten Wegwijzer, Base en Cool Blue.

Is CAMPUSSHOP momenteel open?
close

CampusShop heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel CAMPUSSHOP winkels zijn er in het hele land?
close

CampusShop heeft geen fysieke winkels in België. Hoe dan ook, klanten kunnen hun online winkel bezoeken en alle producten ontdekken.

Hoe CAMPUSSHOP producten online te kopen
close

CampusShop heeft een exclusieve online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen en thuis ontvangen. Op de online winkel van CampusShop kunnen klanten een grote selectie van producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van CAMPUSSHOP
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij CampusShop door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, staat CampusShop retourneren en ruilen toe. Alle laptops verkocht door CampusShop zijn ontworpen voor het onderwijs. Alle producten verkocht door CampusShop worden geleverd met een fabrieksgarantie. Op de officiële website van CampusShop kunnen klanten een gids vinden voor het selecteren van de laptop die het beste bij hun behoeften past. Via de studentenservice biedt CampusShop zijn klanten gespecialiseerde technische service voor eventuele ongemakken met hun laptops.

Kortingen aangeboden door CAMPUSSHOP
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.