logo

HOME24 folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders HOME24

Home24 is een Duitse e-commerce retailonderneming die momenteel actief is in Europa. De onderneming heeft wereldwijd meer dan 1 500 mensen in dienst. Home24 heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland.

Veelgestelde vragen over HOME24

Hoe kan ik geld besparen op HOME24?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Home24. Home24 zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Home24 op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden. De winkel biedt ook 40% korting op geselecteerde artikelen.

Kortingen aangeboden door HOME24

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HOME24: Wat is?

Het bedrijf werd oorspronkelijk in 2009 opgericht door Philipp Kreibohm en Felix Jahn. Home24 werd echter pas in juni 2012 officieel gelanceerd in Frankrijk. In de daaropvolgende jaren breidde Home24 zich uit over de hele regio en opende meer online winkels voor andere gebieden zoals België. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste online meubelbedrijven in Europa.

Is HOME24 momenteel open?

De Home24 online winkel is zeven dagen per week beschikbaar voor hun klanten.

Hoe HOME24 producten online te kopen

Blader door de Home24 website en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en artikelen aan je winkelwagentje toevoegen voor je volgende aankoop, je bestellingen volgen en nog veel meer. U kunt uw aankopen ook thuis laten bezorgen.

Welke merken kan ik vinden bij HOME24?

Home24 verkoopt en distribueert zijn eigen merken die productreeksen omvatten die door het bedrijf zijn ontworpen en ontwikkeld. Enkele daarvan zijn KINX en SMOO.

Ontmoet de concurrenten van HOME24

Home24 concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Home24 concurreert zijn Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo.

Hoeveel HOME24 winkels zijn er in het hele land?

In België zijn momenteel geen fysieke Home24 verkooppunten beschikbaar.

Exclusieve voordelen van HOME24

Klanten van Home24 kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf u in op de mailinglijst van Home24 en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Ontvang als eerste de laatste aanbiedingen van Home24 in uw inbox. Met uw inschrijving krijgt u ook toegang tot 5% korting op uw eerste bestelling.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HOME24

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HOME24

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Elektronik winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 28 Elektronik winkels in Belgium inclusief HOME24 en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.