ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BASE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BASE

Base is een Belgisch telecommunicatiebedrijf en mobiele dienstverlener. Ze zijn het derde grootste bedrijf in hun categorie, met meer dan 800 werknemers in het hele land. Sinds 2015 maakt Base deel uit van de Telnet Group.

Wat voor producten kan ik vinden bij BASE?

Base biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten. U vindt er smartphones, internetdiensten, tv-pakketten, prepaid kaarten voor elke Base-telefoon, draadloze oortjes en vele andere producten, diensten en aanbiedingen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BASE

De geschiedenis van BASE: Wat is?
Open

Base werd opgericht in 1999 onder de naam KPN Orange. Sinds het begin zijn zij derde grootste aanbieder van mobiele diensten in België. Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen KPN Mobile en het Britse bedrijf Orange Telcos.

In 2007 begon Base met het aanbieden van breedbanddiensten in België, waarbij het breedbandbedrijven aanwerfde om betere internetnetwerken aan te leggen in grote steden in het hele land. In 2015 werd het bedrijf gekocht door Telnet voor 1,325 miljard euro.

Vandaag heeft het bedrijf een geschatte dekking van 98%, meer dan 500 actieve klanten en honderden werknemers in het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij BASE?
Open

Base heeft tientallen verschillende smartphone merken. Onder hen kan u Apple, Samsung, OPPO, Xiaomi, One Plus, Emporia, Motorola, en vele andere merken vinden. Elk van hen heeft verschillende modellen en financieringsopties beschikbaar, afhankelijk van uw plan.

Hoe kan ik geld besparen op BASE?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Base. U kan hun klantenzone bekijken, u kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over speciale kortingen of u kan een account aanmaken op hun website om meer te weten te komen over hun maandelijkse pakketten.

Ontmoet de concurrenten van BASE
Open

Base concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Proximus, Expert, Orange Belgium EDP net, Scarlet en United Telecom.

Exclusieve voordelen van BASE
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Base is door gebruik te maken van hun maandelijkse plannen en financieringsopties voor nieuwe smartphones en prepaid telefoonkaarten. Ontvang al hun kortingen, promoties en seizoensgebonden aanbiedingen direct in uw inbox en begin met besparen als nooit tevoren.

Zal BASE aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Base biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BASE
Open

Kortings 365 brengt u de beste Base kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Base winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar geweldige aanbiedingen voor internet- en telefoondiensten, bent u bij Base aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.base.be/nl/particulieren.html

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE