logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorSELEXION

Laatste promoties in SELEXION folders

Promoties in reclamefolders SELEXION

Selexion is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke apparaten en elektronische producten. Selexion heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Wommelgem, België.

Veelgestelde vragen over SELEXION

Hoe kan ik geld besparen op SELEXION?

Geld besparen bij Selexion is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij Selexion. Tegelijkertijd lanceert Selexion vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of Selexion te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door SELEXION

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SELEXION: Wat is?

Selexion werd in 1968 opgericht in België. Vanaf het begin is het doel van Selexion geweest om zijn klanten huishoudelijke apparaten en elektronische producten van hoge kwaliteit van de toonaangevende merken op de markt te leveren. In de daaropvolgende jaren onderging Selexion een sterke expansie met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in het hele land.

Is SELEXION momenteel open?

De winkels van Selexion zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoe SELEXION producten online te kopen

Selexion heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de Selexion online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij SELEXION?

Selexion verkoopt producten van bekende merken zoals Adler, AEG, Amuse, Acer, Akemi, Alcatel, Armor, Aukey, Attitude, Becht, Beko, Bebook, Beurer, Bitdefender, Brita, Brother, Bernette, Bushnell, Dell, Dyson, Mio, Muse, My Elos, MTH, MSI, HP, Apple, Samsung, Sony, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van SELEXION

Selexion concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Expert, Bol.com en Vanden Borre.

Hoeveel SELEXION winkels zijn er in het hele land?

Selexion is in België actief via meer dan 40 winkels in onder meer Genk, Leuven, Blankenberge, Tongeren, Buggenhout, Geraardsbergen, Lommel, Menen, Vielsalm en Beyne-Heusay.

Exclusieve voordelen van SELEXION

Klanten kunnen bij Selexion profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met sommige producten ondersteunt Selexion retourzendingen en omruilingen. Klanten kunnen hun bestelling volgen op de online winkel van Selexion. Op de officiële website van Selexion staat een blog, waar klanten het laatste nieuws kunnen lezen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij SELEXION

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij SELEXION

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Elektronik winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 28 Elektronik winkels in Belgium inclusief SELEXION en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.