ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SELEXION

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SELEXION

Selexion is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke apparaten en elektronische producten. Selexion heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Wommelgem, België.

Wat voor producten kan ik vinden bij SELEXION?

Selexion verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals televisies, beugels, tv-steunen, afstandsbedieningen, kabels, projectoren en schermen, hifi-systemen, multi-room, bluetooth en audio-artikelen, versterkers, ontvangers, subwoofers, draagbare radio's, dictafoons, wekkers, radio-cd's, walkman's, hoofdtelefoons, mp3-spelers, gaming pc's, All-In-One, printers, scanners, inktcartridges, printerdrums, printpapier, en nog veel meer.

Zal SELEXION aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over SELEXION

De geschiedenis van SELEXION: Wat is?
Open

Selexion werd in 1968 opgericht in België. Vanaf het begin is het doel van Selexion geweest om zijn klanten huishoudelijke apparaten en elektronische producten van hoge kwaliteit van de toonaangevende merken op de markt te leveren. In de daaropvolgende jaren onderging Selexion een sterke expansie met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij SELEXION?
Open

Selexion verkoopt producten van bekende merken zoals Adler, AEG, Amuse, Acer, Akemi, Alcatel, Armor, Aukey, Attitude, Becht, Beko, Bebook, Beurer, Bitdefender, Brita, Brother, Bernette, Bushnell, Dell, Dyson, Mio, Muse, My Elos, MTH, MSI, HP, Apple, Samsung, Sony, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op SELEXION?
Open

Geld besparen bij Selexion is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij Selexion. Tegelijkertijd lanceert Selexion vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of Selexion te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van SELEXION
Open

Selexion concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Expert, Bol.com en Vanden Borre.

Is SELEXION momenteel open?
Open

De winkels van Selexion zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel SELEXION winkels zijn er in het hele land?
Open

Selexion is in België actief via meer dan 40 winkels in onder meer Genk, Leuven, Blankenberge, Tongeren, Buggenhout, Geraardsbergen, Lommel, Menen, Vielsalm en Beyne-Heusay.

Hoe SELEXION producten online te kopen
Open

Selexion heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de Selexion online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van SELEXION
Open

Klanten kunnen bij Selexion profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met sommige producten ondersteunt Selexion retourzendingen en omruilingen. Klanten kunnen hun bestelling volgen op de online winkel van Selexion. Op de officiële website van Selexion staat een blog, waar klanten het laatste nieuws kunnen lezen.

Kortingen aangeboden door SELEXION
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE