ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PROXIMUS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PROXIMUS

Proximus is de grootste telecommunicatieprovider van België. Het bedrijf, vroeger bekend als Belgacom Mobile, maakt deel uit van de Proximus Group en heeft zijn hoofdkantoor in Brussel. Het bedrijf biedt betaalbare en efficiënte telecommunicatieplannen aan, evenals aanbiedingen voor smartphones, smart-tv's, tablets en accessoires.

Wat voor producten kan ik vinden bij PROXIMUS?

Proximus heeft een ruim aanbod van producten waaruit u kunt kiezen. U vindt er smartphones, gsm-abonnementen, buitenlandse gsm-abonnementen, voorafbetaalde kaarten, Smart TV's, verschillende soorten internetpakketten voor op kantoor of thuis, tv-toestellen, tv-plannen, tv-platformen, en nog veel meer producten en diensten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PROXIMUS

De geschiedenis van PROXIMUS: Wat is?
Open

Proximus werd in 1994 opgericht als onderdeel van een joint venture tussen Belgacom en Airtouch. In 1994 kreeg het bedrijf de controle over een groot deel van het analoge netwerk van het land, evenals over nieuw ontwikkelde gsm-netwerken. Jarenlang was Proximus de enige leverancier van telecommunicatie voor de Belgische markt totdat uiteindelijk andere bedrijven werden opgericht of naar het land uitbreidden.

Vandaag is Proximus nog steeds de grootste aanbieder van telecommunicatie, met een breed aanbod van diensten waaronder TV-abonnementen, Smartphones, Pay & Go-plannen, mobiele abonnementen, internetplannen voor bedrijven en gebruikers, en gecombineerde aanbiedingen die vele diensten omvatten.

Welke merken kan ik vinden bij PROXIMUS?
Open

Proximus biedt een selecte catalogus van merken aan. Onder hen vindt u Apple, Samsung, OPPO, Doro, Fairphone, Nokia, OnePlus, Xiaomi en andere smartphonemerken, afhankelijk van hun huidige plannen.

Hoe kan ik geld besparen op PROXIMUS?
Open

Proximus heeft veel kortingen. U vindt de meeste van hen op hun website. U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen en promoties. Bezoek hun flash sale pagina om de laatste speciale kortingen te vinden.

Ontmoet de concurrenten van PROXIMUS
Open

Proximus concurreert met lokale en internationale providers in België. Onder hen vindt u Evonet, DigiWeb, Destiny, EDPnet, Portima, Mobistar (Orange), Scarlet, Verizon, Base, Egatel, en LCL.

Exclusieve voordelen van PROXIMUS
Open

U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief om online kortingen te krijgen. U kunt ook terecht op hun homepage om toegang te krijgen tot exclusieve voordelen om te beginnen met besparen op uw telecom provider die u vandaag nog nodig hebt!

Zal PROXIMUS aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Proximus biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door PROXIMUS
Open

Kortings 365 brengt u de beste Proximus kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Proximus in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen nu met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste TV, Internet, en Mobiele provider, dan is Proximus de juiste keuze. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.proximus.be/nl/personal/?

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE