logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorCARMI
ADVERTENTIE

Laatste promoties in CARMI folders

Promoties in reclamefolders CARMI

Carmi is een Belgische winkelketen die zich toelegt op de productie en verkoop van schoenen. Carmi heeft een lange geschiedenis op de markt en is gevestigd in Zemst.

Veelgestelde vragen over CARMI

De geschiedenis van CARMI: Wat is?
close

Carmi werd in 1985 opgericht in Zemst, België door de familie Demecrer. Vanaf het begin was het doel van Carmi om zijn klanten schoenen van hoge kwaliteit te leveren, gemaakt van de beste materialen op de markt, die zich onderscheiden door hun duurzaamheid. In de daaropvolgende jaren kende Carmi een sterke expansie en werd het een merk met een grote reputatie op de Belgische markt.

Tegelijkertijd onderging Carmi een sterke uitbreiding met nieuwe producten, waaronder kleding en accessoires.

Welke merken kan ik vinden bij CARMI?
close

Carmi is een bekende Belgische fabrikant van schoeisel en modeaccessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op CARMI?
close

Geld besparen bij Carmi is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Carmi. Bovendien lanceert Carmi vaak eindejaarsacties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Carmi te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van CARMI
close

Carmi concurreert in België met andere winkelketens zoals Torfs, Sarenza en Veder Schoenen.

Hoeveel CARMI winkels zijn er in het hele land?
close

Carmi heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Carmi vinden klanten een grote selectie producten tegen discountprijzen.

Hoe CARMI producten online te kopen
close

De Carmi-winkels zijn geopend op maandag van 9.30 tot 18.30 uur, van woensdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.30 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Exclusieve voordelen van CARMI
close

Klanten kunnen bij Carmi profiteren van grote voordelen door in de webwinkel te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemakken met een van haar producten staat Carmi retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Carmi is er een rubriek "Lifestyle", waar klanten op de hoogte kunnen blijven van de laatste modetrends.

Relevante financiële informatie over {{store}}
close

Carmi is in België actief via drie winkels in Zemst, Bierbeek en Aubel.

Kortingen aangeboden door CARMI
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.