logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorCARREFOUR EXPRESS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van CARREFOUR EXPRESS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CARREFOUR EXPRESS

Carrefour is een Franse supermarktketen. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van Carrefour gevestigd in Massy, Frankrijk. Carrefour is met zijn Carrefour Express-formule aanwezig in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over CARREFOUR EXPRESS

De geschiedenis van CARREFOUR EXPRESS: Wat is?
close

Carrefour werd in 1959 in Frankrijk opgericht door de families Fournier en Defforey. Carrefour was de eerste supermarktketen ter wereld die het hypermarktconcept, oftewel grootwinkelbedrijf, ontwikkelde. De eerste winkel was gevestigd in Sainte-Geneviève-des-Bois. In 1969 begon Carrefour zijn expansie buiten de Franse grenzen en vestigde zich in andere Europese landen. In België landde Carrefour in 1997 met zijn Carrefour Express-formule met de opening van de eerste winkel in Brussel.

Welke merken kan ik vinden bij CARREFOUR EXPRESS?
close

Carrefour Express verkoopt producten van bekende merken zoals Ducros, Vahiné, Cote d'Or, Céréal, LU, Isio 4, Lay's, Secla, Kellogg's, Soubry, Barilla, Alpro, Simpl, Galler, Dr. Oetker, Milka, Douwe Egberts, Nescafé, Kinder, Delacre, Royco, Haribo, Elvea, Bosto, Old El Paso, Materne, Starbucks, Hak, Witte Producten, en vele andere. Ook verkoopt men producten van eigen merk.

Hoe kan ik geld besparen op CARREFOUR EXPRESS?
close

Geld besparen bij Carrefour Express is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die in hun wekelijkse catalogi worden gepubliceerd. Met de Carrefour-kaart kunnen klanten geld besparen op elke aankoop. Op Kortings 365 vind je ook de laatste aanbiedingen en promoties bij Carrefour Express. Door je te abonneren op de nieuwsbrief of Carrefour Express te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van CARREFOUR EXPRESS
close

Carrefour Express concurreert in België met andere supermarktketens zoals Aldi, Lidl, Colruyt, enz.

Is CARREFOUR EXPRESS momenteel open?
close

De Carrefour Express Belgium winkels zijn open van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 20u, zaterdag en zondag van 8u tot 20u. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun ligging.

Hoeveel CARREFOUR EXPRESS winkels zijn er in het hele land?
close

Carrefour Express is actief in België met meer dan 100 winkels in onder meer Brussel, Antwerpen, Leuven, Overijse, Elsene, Steenokkerzeel, Hoeilaart, Vilvoorde en Mechelen.

Hoe CARREFOUR EXPRESS producten online te kopen
close

Carrefour Express heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel kunnen klanten een grote selectie van aanbiedingen met korting vinden. Door online te winkelen kunnen klanten hun producten thuis ontvangen.

Exclusieve voordelen van CARREFOUR EXPRESS
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Carrefour Express. Via de Carrefour-kaart hebben klanten toegang tot exclusieve voordelen. Carrefour Express heeft een exclusieve klantendienst.

Kortingen aangeboden door CARREFOUR EXPRESS
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.