logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorCASSIS
ADVERTENTIE

Laatste promoties in CASSIS folders

Promoties in reclamefolders CASSIS

Cassis is een Belgische modezaak met hoofdkantoor in Woutersbrakel. Het merk ontwerpt elk jaar eigen collecties en verkoopt ook producten van wereldberoemde merken als Levi´s, Adidas, en Only Play.

Veelgestelde vragen over CASSIS

Hoe kan ik geld besparen op CASSIS?

Er zijn veel manieren om te besparen als u bij Cassis winkelt. Hoewel hun prijzen laag zijn, kan u geld besparen door naar de sectie Deals op hun website te gaan, online promocodes te gebruiken en u in te schrijven op hun nieuwsbrief voor de laatste uitverkopen.

Kortingen aangeboden door CASSIS

Kortings 365 brengt u de beste Cassis kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Cassis winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu op zoek bent naar kwaliteitsmode gemaakt in België, Cassis heeft het voor u. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.cassis.be/nl/

De geschiedenis van CASSIS: Wat is?

Cassis werd in België opgericht om een lokaal alternatief te bieden voor de internationale fast-fashion retailers. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich geëngageerd om eersteklas biologische materialen te gebruiken in alle collecties.

In de loop der jaren groeide Cassis en breidde uiteindelijk uit naar andere landen, met vestigingen in Frankrijk en Nederland. Vandaag de dag zijn er meer dan 80 Cassis-winkels in Europa. Het merk brengt elk jaar nieuwe collecties uit die inspelen op de wensen en behoeften van de moderne vrouw die zich comfortabel wil voelen en er ook nog eens fantastisch uit wil zien.

Welke merken kan ik vinden bij CASSIS?

Cassis verkoopt en distribueert zijn eigen merk. Ze hebben een selectie modecollecties die gemaakt zijn in samenwerking met bekende Europese ontwerpers. Ze verkopen ook producten van Adidas en Levi's. In hun winkels vind je ook andere merken en samenwerkingsverbanden.

Zal CASSIS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Cassis biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van CASSIS

De belangrijkste concurrenten van Cassis in België zijn Ma-Ke, Bershka, Tropas, Studio Ama, Marjan Storme, Go as U.R, Mr. Manchette, Fashion Revolution, Papaya, H&M, en Forever 21.

Exclusieve voordelen van CASSIS

Cassis heeft veel voordeelprogramma's. U kan geld besparen door u aan te melden voor hun nieuwsbrief, naar de sectie Deals op hun website te gaan of te besparen op de bezorgkosten met hun actie van 1,99€ voor het hele land

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.