logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorCHAUSSEA

CHAUSSEA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders CHAUSSEA

Chaussea is een Franse winkelketen die zich toelegt op de verkoop van dames-, heren- en kinderschoenen. Het hoofdkantoor van Chaussea is gevestigd in Valleroy, Lotharingen, Frankrijk. Chaussea is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over CHAUSSEA

Hoe kan ik geld besparen op CHAUSSEA?

Geld Besparen bij ChausseaChassea is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Chaussea. Bovendien kunnen ze hun favoriete producten toevoegen en te weten komen wanneer ze in de aanbieding zijn. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief kunnen klanten op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door CHAUSSEA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van CHAUSSEA: Wat is?

Chaussea werd opgericht in 1984 in Valleroy, nabij Metz, in Lotharingen met de opening van haar eerste winkel onder de naam La Chausserie. Tot 1987 volgden de stands op de markten elkaar op en creëerde het bedrijf een magazijn van 400 vierkante meter om de producten op te slaan. In april 1987 werd de tweede winkel geopend in Fameck, nog steeds in Lotharingen, ditmaal in een Leclerc-centrum.

In België landde Chaussea in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een winkel met een grote reputatie op de Belgische markt.

Is CHAUSSEA momenteel open?

Chaussea winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe CHAUSSEA producten online te kopen

Chaussea heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. Op de online winkel van Chassea vinden klanten een grote selectie producten tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij CHAUSSEA?

Chaussea verkoopt producten van bekende merken als Kappa, Adidas, Ellesse, Fila, Isotoner, Lotto, Longboard, Kendall + Kylie, Absorba, Mickey, Nasa, New Balance, Unyk, Victoria Couture, Xti, Skechers, Sinequanone, Sergio Tacchini, Safety Jogger, Relife, Puma, Reebok, Pierre Cardin, enz.

Ontmoet de concurrenten van CHAUSSEA

Chaussea concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Rogan's Shoes, Omoda en Quetin Schoenen.

Hoeveel CHAUSSEA winkels zijn er in het hele land?

Chaussea is in België actief via meer dan 20 winkels in onder meer Brussel, Zaventem, Eigenbrakel, Charleroi, La Louvière en Verviers.

Exclusieve voordelen van CHAUSSEA

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Chaussea door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Chaussea retourneren en ruilen toe. Klanten kunnen hun bestelling volgen in de online winkel van Chaussea.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij CHAUSSEA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij CHAUSSEA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief CHAUSSEA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.