logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorCKS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van CKS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CKS

CKS is een Belgische winkel die zich richt op de verkoop van modeartikelen en accessoires. Met een lange geschiedenis in de markt heeft CKS haar hoofdkantoor in Mechelen, België.

Veelgestelde vragen over CKS

De geschiedenis van CKS: Wat is?
close

CKS is in 2010 in België opgericht. Vanaf het begin heeft CKS als doel gehad haar klanten te voorzien van hoogwaardige kleding en accessoires, volgens de laatste modetrends wereldwijd.

In de daaropvolgende jaren onderging de onderneming een sterk expansieproces met de opening van een groot aantal winkels in heel België. CKS zette ook sterk in op e-commerce en lanceerde een online winkel zodat haar klanten alle producten kunnen kopen zonder hun huis te verlaten.

Welke merken kan ik vinden bij CKS?
close

CKS is een bekende fabrikant en detailhandelaar in modekleding en -accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op CKS?
close

Geld besparen bij CKS is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle deals en promoties bij CKS. Daarnaast biedt CKS gratis verzending bij aankopen boven de €60. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of CKS te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Ontmoet de concurrenten van CKS
close

CKS concurreert in België met andere winkelketens zoals Houben, Primark, Louis, onder vele anderen.

Is CKS momenteel open?
close

CKS-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel CKS winkels zijn er in het hele land?
close

CKS is in België actief via meer dan 10 winkels in onder meer Brussel, Brugge, Antwerpen, Leuven, Gent, Wijnegem en Hasselt.

Hoe CKS producten online te kopen
close

CKS heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en thuis kunnen ontvangen. Op de CKS online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van CKS
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij CKS door in de online winkel te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat CKS retourneren en ruilen toe. Klanten kunnen hun bestellingen op de CKS online winkel volgen. CKS biedt haar klanten cadeaubonnen aan voor speciale gelegenheden.

Klanten kunnen een maattabel vinden op de officiële website van CKS. Bovendien heeft CKS een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door CKS
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.