logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorDESIGUAL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in DESIGUAL folders

Promoties in reclamefolders DESIGUAL

Desigual is een Spaans modebedrijf met hoofdkantoor in Barcelona, Spanje. Het bedrijf heeft winkels in 109 landen wereldwijd waar Desigual kleding voor vrouwen, mannen en kinderen, accessoires en schoenen verkoopt. Desigual heeft meer dan 428 winkels met meer dan 2700 werknemers.

Veelgestelde vragen over DESIGUAL

De geschiedenis van DESIGUAL: Wat is?
close

Het bedrijf werd in 1984 opgericht door Thomas Mayer, die nog steeds voorzitter is van het bedrijf, toen hij een jas ontwierp die nu wordt beschouwd als een van de allereerste geüpcyclede producten in de modesector.

In 1986 opende het bedrijf zijn eerste eigen winkel in de haven van Ibiza en voegde het zijn eerste logo toe. In 2011 begon Desigual samen te werken met de Franse ontwerper Christian Lacroix. In 2019 heeft het bedrijf zijn producten opnieuw gedefinieerd, met nieuwe materialen, patronen en ontwerpen, om zijn publiek uit te breiden en nieuwe generaties op te nemen.

Welke merken kan ik vinden bij DESIGUAL?
close

Desigual ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op DESIGUAL?
close

Als u geld wilt besparen, kunt u de Desigual-website bezoeken en door de sectie Outlet bladeren. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Desigual-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DESIGUAL
close

Onder de concurrenten van Desigual vindt u merken van hoge kwaliteit zoals Zara, H&M, Mango, Primark, Urban Outfitters, Bershka en vele andere merken.

Is DESIGUAL momenteel open?
close

Desigual opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel DESIGUAL winkels zijn er in het hele land?
close

Het bedrijf heeft meer dan 428 winkels in 109 landen, zoals de Verenigde Staten, België, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Spanje en vele andere landen.

Hoe DESIGUAL producten online te kopen
close

Op de website van Desigual vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief en 25% korting krijgen op uw eerste aankoop. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat, evenals informatie over de levering.

Exclusieve voordelen van DESIGUAL
close

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Desigual, moet u zich inschrijven op de website. Dan ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht.

Je kunt Desigual ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door DESIGUAL
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.