logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorDORSOO

Laatste promoties in DORSOO folders

Promoties in reclamefolders DORSOO

Dorsoo is een Belgische fabrikant van slaapoplossingen met hoofdzetel in Ninove. Het bedrijf wil al zijn klanten een maximale verbetering van de slaapkwaliteit garanderen door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie.

Dorsoo is het zusterbedrijf van Handy-Made, een bedrijf dat wereldwijd werkt met een team van ongeveer 100 medewerkers. 85% van de export gaat naar de VS, Japan en Europa.

Veelgestelde vragen over DORSOO

Hoe kan ik geld besparen op DORSOO?

Als je geld wil besparen kan je Kortings 365 bezoeken om de nieuwste Dorsoo catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door DORSOO

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DORSOO: Wat is?

Dorsoo werd opgericht in 2000 omdat steeds meer mensen verlangden naar een goed bed. Daarom besloot Handy-Move, met al zijn ervaring, een speciaal zusterbedrijf op te richten om een ergonomisch slaapsysteem te ontwikkelen.

Is DORSOO momenteel open?

Dorsoo opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag. De winkels zijn open van 9.00 tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag. En op zaterdag is Dorsoo geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoe DORSOO producten online te kopen

Dorsoo heeft geen online winkel waar u zijn producten kunt kopen. Op de website vindt u echter wel informatie over de bedden en artikelen die oplossingen voor pijn bieden. Er is ook informatie over de fysieke winkels.

Welke merken kan ik vinden bij DORSOO?

Dorsoo ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt volgens de hoogste normen, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie.

Ontmoet de concurrenten van DORSOO

Zara Home, Ikea, Casa en Molecule zijn enkele concurrenten van Dorsoo.

Hoeveel DORSOO winkels zijn er in het hele land?

Dorsoo heeft acht winkels verspreid over heel België. U vindt een Dorsoo-winkel in Oostende, Roeselare, Deinze, Ninove, Goik, St-Niklaas, Aastelaar en Geel. Bovendien heeft Dorso winkels in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Exclusieve voordelen van DORSOO

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Dorsoo, moet je Dorsoo volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij DORSOO

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij DORSOO

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief DORSOO en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.