logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorFIAT

Laatste promoties in FIAT folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van FIAT

Promoties in reclamefolders FIAT

Fia is een autofabrikant gevestigd in Italië. Het bedrijf maakte vroeger deel uit van Fiat Chrysler Automobiles en is een dochteronderneming van Stellantis. Het hoofdkantoor van Fiat is momenteel gevestigd in Lingotto, Turijn, Italië.

Veelgestelde vragen over FIAT

Hoe kan ik geld besparen op FIAT?

Er zijn verschillende manieren voor klanten om geld te besparen bij Fiat. Geniet van de beste prijzen en vind de laagst geprijsde artikelen die momenteel verkrijgbaar zijn. Bekijk de huidige wekelijkse aanbiedingen van Fiat op hun website om de beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. Daarnaast kun je ook hun huidige financieringsopties voor hun voertuigen bekijken.

Kortingen aangeboden door FIAT

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van FIAT: Wat is?

Het bedrijf Fiat werd opgericht in januari 2007 toen Fiat S.p.A. haar automobielbedrijf reorganiseerde. Het bedrijf gaat terug tot 1899 met de creatie van de eerste Fiat auto, de Fiat 4 HP. In de daaropvolgende decennia bleef Fiat de grootste autofabrikant in Europa en bereikte het landen als België. Vandaag de dag is Fiat Automobiles de grootste autofabrikant van Italië.

Is FIAT momenteel open?

Sommige Fiat verkooppunten zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van zondag, wanneer de meeste winkels niet geopend zijn.

Hoe FIAT producten online te kopen

U kunt rondkijken op de Fiat-website en uw persoonlijke account registreren. Met uw geregistreerde Mijn Fiat-account kunnen klanten hun onderhoudsschema bekijken en, indien nodig, op elk moment online een afspraak maken.

Welke merken kan ik vinden bij FIAT?

Het bedrijf verkoopt en distribueert hun eigen voertuigen die worden geproduceerd onder de merknaam Fiat. Enkele van hun automodellen zijn onder andere de New 600, 500e, 500, 500X, Panda en E-Doblò.

Ontmoet de concurrenten van FIAT

Fiat concurreert met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in België actief zijn. Enkele van deze winkels zijn Golden Cars Belgium, Car-Store, Iris Auto Center, Car-Market, C.S.D. Motors, Auto Sale NV en Global Car Parts.

Hoeveel FIAT winkels zijn er in het hele land?

Er zijn ongeveer 20 Fiat verkooppunten in België. Enkele van deze Fiat-verdelers zijn gevestigd in onder andere Brussel, Drogenbos, Lier, Nijvel en Bergen.

Exclusieve voordelen van FIAT

Via de Fiat website kunt u profiteren van vele exclusieve voordelen. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in op de mailinglijst van Fiat. Kom in contact met Fiat en ontvang de beste aanbiedingen en speciale promoties via hun exclusieve nieuwsbrief.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij FIAT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij FIAT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief FIAT en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.