logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in FONQ folders

Promoties in reclamefolders FONQ

FonQ is een Nederlandse webwinkel gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. FonQ heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. FonQ is sterk vertegenwoordigd in België. Zowel in België als in Nederland verkoopt FonQ haar producten via haar webwinkel.

Veelgestelde vragen over FONQ

Hoe kan ik geld besparen op FONQ?

Geld besparen bij FonQ is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij FonQ. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of FonQ te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door FONQ

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van FONQ: Wat is?

FonQ is in 2003 in Nederland opgericht door Patrick Kerssemakers en Joost Wels. Vanaf het begin is het doel van FonQ geweest om haar klanten te voorzien van meubels en woninginrichting met een verfijnd design, hoge kwaliteit en duurzaamheid. In het begin stond het bedrijf bekend als Voeljegezond, totdat het in 2005 de naam FonQ aannam, zoals het tot op heden bekend staat.

In de jaren daarna heeft het bedrijf een sterke expansie doorgemaakt met het betreden van nieuwe markten, waaronder België. In België landde FonQ in 2011 met de lancering van haar webwinkel en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer populaire winkel op de Belgische markt.

Is FONQ momenteel open?

FonQ heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe FONQ producten online te kopen

FonQ heeft een exclusieve online winkel. Op de online winkel van FonQ is er een "Outlet" sectie, waar klanten een grote selectie van producten met korting kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij FONQ?

FonQ is een bekende producent van meubelen en woninginrichting en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van FONQ

FonQ concurreert in België met andere winkels zoals Charrell, Van Praet en Eggo.

Hoeveel FONQ winkels zijn er in het hele land?

FonQ heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter al haar producten vinden in haar exclusieve online winkel.

Exclusieve voordelen van FONQ

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij FonQ door te winkelen in de webwinkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemakken met een van haar producten staat FonQ retourneren en ruilen toe.

Op de officiële website van FonQ kunnen klanten interieur tips vinden. FonQ is zeer begaan met de zorg voor de planeet en daarom worden al haar producten op duurzame wijze geproduceerd.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.