logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van GIFI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in GIFI

GiFi is een keten van discountwinkels van Franse oorsprong gespecialiseerd in de verkoop van producten voor huis en gezin. GiFi heeft een sterke aanwezigheid in België, evenals in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over GIFI

De geschiedenis van GIFI: Wat is?
close

GiFi is opgericht in 1981 met de opening van de eerste winkel in Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk, door Philippe Ginestet. Vanaf het begin heeft GiFi zich ten doel gesteld haar klanten innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten voor in huis aan te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke expansie met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels, niet alleen in Frankrijk, maar ook in andere landen zoals België. In België landde GiFi in 2003 met de opening van zijn eerste winkel in Oostende en groeide sindsdien uit tot een zeer populaire winkel op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij GIFI?
close

GiFi is een bekende fabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op GIFI?
close

Geld besparen bij GiFi is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen op hun officiële website. Daarnaast kunnen klanten geld besparen door lid te worden van de VIP Club van GiFi, waardoor ze grote kortingen kunnen krijgen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of GiFi te volgen op social media is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van GIFI
close

GiFi concurreert in België met andere winkelketens zoals IKEA, Bauhaus en vele andere.

Is GIFI momenteel open?
close

GiFi winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel GIFI winkels zijn er in het hele land?
close

GiFi is in België actief via twee winkels in Waregem en Beauraing.

Hoe GIFI producten online te kopen
close

GiFi heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en thuis ontvangen. Op de online winkel van GiFi kunnen klanten een brede selectie van producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van GIFI
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij GiFi door het winkelen online en het hebben van hun producten geleverd aan hun deur. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, GiFi accepteert retouren en uitwisselingen. Via de VIP-club, kunnen klanten toegang krijgen tot exclusieve voordelen. Op de officiële website van GiFi kunnen klanten hun bestelling volgen. GiFi heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door GIFI
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.