logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorGREETZ
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van GREETZ

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in GREETZ

Greetz is een Nederlandse winkel die zich richt op de verkoop van bloemen en cadeauartikelen. Met een lange geschiedenis in de markt heeft Greetz zijn hoofdkantoor in Almere. Greetz is sterk vertegenwoordigd in België. In België verkoopt Greetz haar producten via haar online winkel.

Veelgestelde vragen over GREETZ

De geschiedenis van GREETZ: Wat is?
close

Greetz is opgericht in 2004 in Nederland met de lancering van de officiële online winkel Greetz.nl. Vanaf het begin heeft Greetz als doel gehad haar klanten te voorzien van een breed scala aan cadeauproducten. In de daaropvolgende jaren heeft Greetz een sterke expansie doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal nieuwe producten.

In 2011 lanceerde Greetz haar mobiele app. In België is Greetz halverwege de jaren 2000 geland en sindsdien zeer populair op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij GREETZ?
close

Greetz verkoopt producten van bekende merken als Merci, Leonidas, Australian, Milka, Happy Truffel, Pralibel, Toblerone, Tony's Chocolonely, Kneipp, Rituals, 100% Leuk, Janzen, Naif, Miss Patisserie en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op GREETZ?
close

Geld besparen bij Greetz is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Via de mobiele app van Greetz kunnen klanten exclusieve kortingen krijgen. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Greetz.

Daarnaast biedt Greetz haar klanten kortingsbonnen om in te wisselen op hun aankopen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Greetz te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van GREETZ
close

Greetz concurreert in België met andere winkels zoals Gift, MILA, Casa en The Gadget Expert.

Is GREETZ momenteel open?
close

Greetz heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel GREETZ winkels zijn er in het hele land?
close

Greetz heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter alle Greetz producten vinden in de online winkel.

Hoe GREETZ producten online te kopen
close

Greetz heeft een exclusieve online winkel. In de Greetz online winkel kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van GREETZ
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Greetz door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, staat Greetz retourneren toe. In tegenstelling tot haar concurrenten, biedt Greetz een grote verscheidenheid aan cadeau alternatieven. Greetz heeft ook een bedrijfsafdeling, die het zakelijke segment een breed scala aan cadeau-opties biedt. Daarnaast heeft Greetz een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door GREETZ
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.