logo
homeIcon
  1. separatorGezondheid & Schoonheid
  2. separatorHOLLAND & BARRETT

Laatste promoties in HOLLAND & BARRETT folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van HOLLAND & BARRETT

Promoties in reclamefolders HOLLAND & BARRETT

Holland & Barrett is een multinational met het hoofdkantoor in Groot-Brittannië, gespecialiseerd in het op de markt brengen van natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten. Het wordt gekarakteriseerd als de grootste detailhandel in Europa en opereert via meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Er zijn er meer dan 230 aanwezig in België.

Veelgestelde vragen over HOLLAND & BARRETT

Hoe kan ik geld besparen op HOLLAND & BARRETT?

Bij Holland & Barrett kun je geld besparen door te profiteren van alle aanbiedingen, acties en kortingen op geselecteerde producten. Daarnaast biedt het gratis bezorging bij aankopen boven een bepaald bedrag en raadt het je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en exclusieve voordelen te krijgen via de voordeelkaart.

Kortingen aangeboden door HOLLAND & BARRETT

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HOLLAND & BARRETT: Wat is?

Holland & Barrett werd in 1870 opgericht door Alfred Slapps Barrett en Majoor William Holland, als een winkel waar ze levensmiddelen en kleding verkochten. Na verloop van tijd is het zich echter gaan toeleggen op het aanbieden van natuurlijke producten. Tegenwoordig is Holland & Barrett een multinationale winkelketen die zijn commerciële activiteiten ontplooit via meer dan 1600 winkels verspreid over de hele wereld, waaronder meer dan 230 in België, waar het ook een online winkel heeft.

Is HOLLAND & BARRETT momenteel open?

De winkels van Holland & Barrett openen hun deuren op vergelijkbare tijden. Over het algemeen doen ze dat van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Er zijn er echter ook die later sluiten.

Hoe HOLLAND & BARRETT producten online te kopen

Bij Holland & Barrett is het mogelijk om direct bij de online winkel te kopen en geld te besparen door gebruik te maken van alle kortingen, aanbiedingen en promoties. Het biedt ook gratis bezorging volgens basissen en de optie van click and collect in de dichtstbijzijnde winkel.

Welke merken kan ik vinden bij HOLLAND & BARRETT?

Holland & Barrett verkoopt een uitgebreide lijst merken, waaronder haar eigen merken en andere merken zoals G'nger, A.Vogel, Ginseng, ActiPH Water, Agatha's Bester, Glo, Aard'g, Love Raw, GingerLove, Go-Keto, Zechsal, Schär, Sea Line, Organic Human, Ortisen meer.

Ontmoet de concurrenten van HOLLAND & BARRETT

Enkele van de belangrijkste concurrenten van Holland & Barrett in België zijn Medi-Market, Yves Rocher, Kruidvat en anderen.

Hoeveel HOLLAND & BARRETT winkels zijn er in het hele land?

Holland & Barrett heeft verschillende winkels in België. Ga naar https://www.hollandandbarrett.be/fr/magasins/ om de dichtstbijzijnde te vinden.

Exclusieve voordelen van HOLLAND & BARRETT

De beste manier om geld te besparen bij Holland & Barrett is door een account aan te maken in de online winkel. Daarnaast kun je door social media te volgen, je in te schrijven voor de nieuwsbrief en de voordeelkaart te krijgen exclusieve voordelen krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HOLLAND & BARRETT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HOLLAND & BARRETT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Gezondheid & Schoonheid winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 18 Gezondheid & Schoonheid winkels in Belgium inclusief HOLLAND & BARRETT en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.