logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorHONDA

Laatste promoties in HONDA folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van HONDA

Promoties in reclamefolders HONDA

Honda is een openbaar multinationaal conglomeraat dat auto's, motorfietsen en elektrische apparatuur produceert en gevestigd is in Japan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Minato, Tokio, Japan. Honda heeft wereldwijd meer dan 150.000 mensen in dienst.

Veelgestelde vragen over HONDA

Hoe kan ik geld besparen op HONDA?

Er zijn verschillende manieren waarop klanten geld kunnen besparen bij Honda. Profiteer van de beste prijzen en vind de laagst geprijsde artikelen die momenteel verkrijgbaar zijn. Bekijk de huidige wekelijkse aanbiedingen van Honda op hun website om de beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. Bovendien kun je ook hun tweedehandssectie bekijken om goedkopere opties te vinden.

Kortingen aangeboden door HONDA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HONDA: Wat is?

Het Honda bedrijf werd opgericht door Soichiro Honda die zijn hele leven al geïnteresseerd was in auto's. In de daaropvolgende jaren kon het bedrijf succesvol uitbreiden en groeien over de hele wereld en buitenlandse markten zoals België bereiken. Honda is sinds 1959 's werelds grootste fabrikant van motorfietsen. Het is ook 's werelds grootste fabrikant van verbrandingsmotoren gemeten naar volume.

Is HONDA momenteel open?

Sommige Honda verkooppunten zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van zondag, wanneer de meeste winkels niet open zijn.

Hoe HONDA producten online te kopen

Je kan surfen op de Honda website en je persoonlijke account registreren. Met je geregistreerde Honda account kunnen klanten hun onderhoudsschema bekijken en een proefrit boeken.

Welke merken kan ik vinden bij HONDA?

Het bedrijf verkoopt en distribueert zijn eigen voertuigen en producten die onder het Honda huismerk worden geproduceerd. Enkele van deze modellen zijn e:Ny1, ZR-V, CR-V en andere.

Ontmoet de concurrenten van HONDA

Honda concurreert met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in België actief zijn. Enkele van deze winkels zijn Golden Cars Belgium, Car-Store, Iris Auto Center, Car-Market, C.S.D. Motors, Auto Sale NV en Global Car Parts.

Hoeveel HONDA winkels zijn er in het hele land?

Er zijn ongeveer 20 Honda verkooppunten in België. Sommige van deze Honda's verdelers zijn gevestigd in Zaventem, Asse, Aalst, Hasselt, Zottegem en Menen, onder andere regio's in het land.

Exclusieve voordelen van HONDA

Via de Honda website kun je profiteren van vele exclusieve voordelen. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in op de Honda mailinglijst. Kom in contact met Honda en ontvang de beste aanbiedingen en speciale promoties via hun exclusieve nieuwsbrief.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HONDA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HONDA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief HONDA en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.