logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorHORECA TOTAAL

Laatste promoties in HORECA TOTAAL folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van HORECA TOTAAL

Promoties in reclamefolders HORECA TOTAAL

Horeca totaal is een Belgisch bedrijf dat zich richt op voedseldistributie. Horeca totaal heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Brugge, België.

Veelgestelde vragen over HORECA TOTAAL

Hoe kan ik geld besparen op HORECA TOTAAL?

Geld besparen bij Horeca totaal is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Horeca totaal. Daarnaast lanceert Horeca totaal vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Horeca totaal te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door HORECA TOTAAL

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HORECA TOTAAL: Wat is?

Horeca totaal werd in 1967 in België opgericht onder de naam Cash & Carry Van Ginderen door Marcel Van Ginderen. Sinds het begin was het doel van het bedrijf om verse voeding van de hoogste kwaliteit te verdelen. In 1980 werd het bedrijf omgedoopt tot Horeca totaal. In de daaropvolgende jaren onderging Horeca totaal een sterke uitbreiding met een groot aantal producten.

Is HORECA TOTAAL momenteel open?

Horeca totaal winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 17.30 uur en zondag van 8.00 tot 11.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe HORECA TOTAAL producten online te kopen

Horeca totaal heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Horeca totaal kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij HORECA TOTAAL?

Horeca totaal verkoopt producten van bekende merken zoals Lipton, Coca-Cola, Stella Artois, Heinz, Danone, Nestlé, Bonduelle, Hobart, Vollrath, Dole, Chiquita, Del Monte, Barilla, McCain, Pepsi, Lavazza, Carapils, Leffe, Duvel, Jupiler, Bacardi, Martini, Jack Daniel's, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van HORECA TOTAAL

Horeca totaal concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Vanreusel, Aldi en Sysco.

Hoeveel HORECA TOTAAL winkels zijn er in het hele land?

Horeca totaal is actief in België via winkels in onder andere Brugge en Oostende.

Exclusieve voordelen van HORECA TOTAAL

Klanten kunnen bij Horeca totaal genieten van grote voordelen door het brede assortiment verse producten van hoge kwaliteit aan te schaffen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Horeca totaal retourneren en ruilen toe. Door te winkelen in de online winkel van Horeca totaal, kunnen klanten hun producten thuis laten bezorgen. Horeca totaal heeft een belangrijk logistiek en distributiecentrum. Horeca totaal heeft een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HORECA TOTAAL

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HORECA TOTAAL

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 38 Supermarkten winkels in Belgium inclusief HORECA TOTAAL en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.