logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorJAGUAR

JAGUAR folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders JAGUAR

Jaguar Land Rover Automotive PLC is de holdingmaatschappij van Jaguar Land Rover Limited, ook bekend als JLR, en is een Britse multinationale autofabrikant die luxewagens en sport utility vehicles produceert en zijn hoofdkantoor heeft in Whitley, Coventry, Verenigd Koninkrijk. Jaguar Land Rover is een dochteronderneming van Tata Motors sinds de oprichting als holdingmaatschappij voor de overname van Jaguar Cars Limited en Land Rover Limited van Ford in 2008.

Veelgestelde vragen over JAGUAR

Hoe kan ik geld besparen op JAGUAR?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Jaguar. U kunt de laatste aanbiedingen bekijken op de Jaguar website of u inschrijven voor de Jaguar nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen.

Kortingen aangeboden door JAGUAR

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van JAGUAR: Wat is?

Beide bedrijven maakten tot 1984 voor een deel van hun geschiedenis deel uit van British Leyland, maar uiteindelijk werden Jaguar Cars en Land Rover in 2002 door Ford Motor Company herenigd in dezelfde groep. Ford had Jaguar Cars in 1989 overgenomen en vervolgens Land Rover van BMW in 2000. In 2006 kocht Ford de merknaam Rover van BMW. Hierdoor werden de merken Rover en Land Rover voor het eerst herenigd sinds de Rover-groep in 2000 door BMW werd opgesplitst.

Is JAGUAR momenteel open?

De openingstijden van Jaguar zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Hoe JAGUAR producten online te kopen

Op de Jaguar website kunt u de prijs van een auto bepalen, autoaccessoires kopen en originele producten kopen. Bovendien is er een gedeelte waar u financiën en diensten kunt vinden en waar u contact kunt opnemen met winkelpersoneel als u hulp nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij JAGUAR?

Jaguar ontwerpt, produceert, verkoopt en exporteert haar merkproducten. Elk product dat Jaguar maakt, is vervaardigd volgens de hoogste normen en met gebruikmaking van hoogwaardige materialen.

Ontmoet de concurrenten van JAGUAR

Jaguar concurreert met soortgelijke bedrijven zoals Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation en Fiat.

Hoeveel JAGUAR winkels zijn er in het hele land?

Jaguar Land Rover heeft zes hoofdfaciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling, productie en assemblage, waarvan vijf in het Verenigd Koninkrijk en één in India.

Exclusieve voordelen van JAGUAR

Bezoek Kortings 365 voor de nieuwste Jaguar-catalogi, geniet van de beste promoties en bespaar op alles wat je nodig hebt. Je kunt Jaguar ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube om informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij JAGUAR

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij JAGUAR

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief JAGUAR en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.