logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorKAMERA EXPRESS

KAMERA EXPRESS folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders KAMERA EXPRESS

Kamera Express is een Nederlandse detailhandelaar in foto- en videoapparatuur. Zij heeft haar hoofdkantoor in Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, en exploiteert 13 winkels in Nederland, 9 in België, 10 in Duitsland en 2 in Luxemburg.

Het bedrijf verkoopt zijn producten via zijn vestigingen en website aan semi-professionele klanten en liefhebbers van fotografie.

Veelgestelde vragen over KAMERA EXPRESS

Hoe kan ik geld besparen op KAMERA EXPRESS?

Besparen bij Kamera Express door te winkelen tegen ongelooflijke prijzen op de Outlet en Tweedehands secties. U kunt ook profiteren van de seizoensgebonden aanbiedingen, zoals Winter Deals, en gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Kortingen aangeboden door KAMERA EXPRESS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KAMERA EXPRESS: Wat is?

Peter Merceij richtte Kamera Express op in 1995, nadat hij 20 jaar in verschillende fotozaken had gewerkt. Hij bouwde zijn kleine garage in Capelle aan den IJssel om tot winkel en werd bekend bij fotografieliefhebbers in de omgeving.

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen tien jaar uitgebreid door Europa en nieuwe diensten opgenomen, zoals cameraverhuur. In België vindt u vestigingen in Antwerpen, Brussel, Evere, Dilbeek, Gent, Luik, Mechelen, Nijvel en Turnhout.

Is KAMERA EXPRESS momenteel open?

De winkels van Kamera Express openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. De meeste zijn op werkdagen geopend van 9:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. De winkels kunnen hun werktijden aanpassen of de hele dag gesloten zijn tijdens feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoe KAMERA EXPRESS producten online te kopen

U kunt Kamera Express producten rechtstreeks op hun website kopen en genieten van exclusieve Aanbiedingen, gratis verzending op geselecteerde aankopen en click-and-collect opties.

Welke merken kan ik vinden bij KAMERA EXPRESS?

Kamera Express werkt met vele kwaliteitsmerken, waaronder Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Fujifilm, Sigma, DJI, Leica, Tamron, Olympus en Epson.

Ontmoet de concurrenten van KAMERA EXPRESS

Kamera Express concurreert met bedrijven als Lites, Lucky Cameras en Proaim.

Hoeveel KAMERA EXPRESS winkels zijn er in het hele land?

Er zijn negen Kamera Express winkels in België. Ze zijn verspreid over het hele land, dus je vindt er altijd een bij jou in de buurt. Bekijk de locaties op https://www.kamera-express.be/winkels.

Exclusieve voordelen van KAMERA EXPRESS

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Kamera Express is door een account aan te maken op hun website en je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt ze ook volgen op Instagram, Facebook en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KAMERA EXPRESS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KAMERA EXPRESS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief KAMERA EXPRESS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.