logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorKEN SHOE FASHION
ADVERTENTIE

Laatste promoties in KEN SHOE FASHION folders

Promoties in reclamefolders KEN SHOE FASHION

Ken Shoe Fashion is een Belgische schoenendetaillist met een hoofdkantoor in Antwerpen. Het bedrijf heeft 24 winkels, waarvan 21 in België en de rest in Frankrijk. Ze verkopen schoeisel voor vrouwen, mannen en kinderen via hun vestigingen en online winkel.

Veelgestelde vragen over KEN SHOE FASHION

De geschiedenis van KEN SHOE FASHION: Wat is?
close

Ken Shoe Fashion opende ruim 30 jaar geleden haar deuren. Dit familiebedrijf breidde door de jaren heen uit tot de huidige 24 winkels, die verspreid zijn over België en Frankrijk.

In België vind je vestigingen in Aalst, Antwerpen, Bastion, Belle Ile, Bergen, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Maasmechelen, Oostende, Sint-Niklaas en Wijnegem.

Welke merken kan ik vinden bij KEN SHOE FASHION?
close

Naast het eigen merk, Ken Shoe Fashion, biedt het bedrijf ook een breed scala aan populaire en modieuze schoenmerken. Sommige van hen zijn Anthony Morato, BANANA MOON, Bjorn Borg, BC, Cetti, Champion, Dockers, Fila, Gaastra, La Strada, Lee Cooper, Levi's, O'Neil, Poelman, RedSkins, Steve Madden, Teddy Smith, en XTI.

Hoe kan ik geld besparen op KEN SHOE FASHION?
close

De beste manier om geld te besparen bij Ken Shoe Fashion is door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Als abonnee krijg je als eerste alle aanbiedingen en promoties.

Ontmoet de concurrenten van KEN SHOE FASHION
close

Ken Shoe Fashion concurreert met andere schoenenwinkels in België, waaronder Belgian Shoes, Paolo Moschino en Camper Shoes.

Is KEN SHOE FASHION momenteel open?
close

De meeste Ken Shoe Fashion winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. De openings- en sluitingstijden verschillen per locatie. De winkels kunnen gesloten zijn op feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar en de Dag van de Arbeid.

Hoeveel KEN SHOE FASHION winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn 21 Ken Shoe Fashion winkels in België. Ze zijn verspreid over het hele land, dus je vindt er altijd één bij jou in de buurt. Bezoek https://kenshoefashion.be/be-nl/overige/onze-winkels om de adressen te bekijken.

Hoe KEN SHOE FASHION producten online te kopen
close

Online winkelen bij Ken Shoe Fashion is heel eenvoudig. Je kunt je favoriete producten via hun website kopen en thuis laten bezorgen. Ze bieden geweldige voordelen voor wie zich inschrijft voor hun nieuwsbrief.

Exclusieve voordelen van KEN SHOE FASHION
close

Abonneer je op de nieuwsbrief van Ken Shoe Fashion om exclusieve voordelen te krijgen en als eerste te horen over al hun aanbiedingen, nieuws en promoties.

Kortingen aangeboden door KEN SHOE FASHION
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.