logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorKEN SHOE FASHION

KEN SHOE FASHION folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders KEN SHOE FASHION

Ken Shoe Fashion is een Belgische schoenendetaillist met een hoofdkantoor in Antwerpen. Het bedrijf heeft 24 winkels, waarvan 21 in België en de rest in Frankrijk. Ze verkopen schoeisel voor vrouwen, mannen en kinderen via hun vestigingen en online winkel.

Veelgestelde vragen over KEN SHOE FASHION

Hoe kan ik geld besparen op KEN SHOE FASHION?

De beste manier om geld te besparen bij Ken Shoe Fashion is door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Als abonnee krijg je als eerste alle aanbiedingen en promoties.

Kortingen aangeboden door KEN SHOE FASHION

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KEN SHOE FASHION: Wat is?

Ken Shoe Fashion opende ruim 30 jaar geleden haar deuren. Dit familiebedrijf breidde door de jaren heen uit tot de huidige 24 winkels, die verspreid zijn over België en Frankrijk.

In België vind je vestigingen in Aalst, Antwerpen, Bastion, Belle Ile, Bergen, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Maasmechelen, Oostende, Sint-Niklaas en Wijnegem.

Is KEN SHOE FASHION momenteel open?

De meeste Ken Shoe Fashion winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. De openings- en sluitingstijden verschillen per locatie. De winkels kunnen gesloten zijn op feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar en de Dag van de Arbeid.

Hoe KEN SHOE FASHION producten online te kopen

Online winkelen bij Ken Shoe Fashion is heel eenvoudig. Je kunt je favoriete producten via hun website kopen en thuis laten bezorgen. Ze bieden geweldige voordelen voor wie zich inschrijft voor hun nieuwsbrief.

Welke merken kan ik vinden bij KEN SHOE FASHION?

Naast het eigen merk, Ken Shoe Fashion, biedt het bedrijf ook een breed scala aan populaire en modieuze schoenmerken. Sommige van hen zijn Anthony Morato, BANANA MOON, Bjorn Borg, BC, Cetti, Champion, Dockers, Fila, Gaastra, La Strada, Lee Cooper, Levi's, O'Neil, Poelman, RedSkins, Steve Madden, Teddy Smith, en XTI.

Ontmoet de concurrenten van KEN SHOE FASHION

Ken Shoe Fashion concurreert met andere schoenenwinkels in België, waaronder Belgian Shoes, Paolo Moschino en Camper Shoes.

Hoeveel KEN SHOE FASHION winkels zijn er in het hele land?

Er zijn 21 Ken Shoe Fashion winkels in België. Ze zijn verspreid over het hele land, dus je vindt er altijd één bij jou in de buurt. Bezoek https://kenshoefashion.be/be-nl/overige/onze-winkels om de adressen te bekijken.

Exclusieve voordelen van KEN SHOE FASHION

Abonneer je op de nieuwsbrief van Ken Shoe Fashion om exclusieve voordelen te krijgen en als eerste te horen over al hun aanbiedingen, nieuws en promoties.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KEN SHOE FASHION

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KEN SHOE FASHION

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief KEN SHOE FASHION en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.