logo

Laatste promoties in KIA folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van KIA

Promoties in reclamefolders KIA

Kia is een Zuid-Koreaanse multinationale autofabrikant. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea.

Veelgestelde vragen over KIA

Hoe kan ik geld besparen op KIA?

Er zijn meerdere manieren waarop klanten geld kunnen besparen bij Kia. Profiteer van de beste prijzen en vind de laagst geprijsde artikelen die momenteel verkrijgbaar zijn. Bekijk de huidige wekelijkse aanbiedingen van Kia op hun website om de beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. Daarnaast kun je ook de huidige financieringsopties voor hun voertuigen bekijken.

Kortingen aangeboden door KIA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KIA: Wat is?

Het bedrijf Kia werd op 9 juni 1944 opgericht als Kyungsung Precision Industry, een fabrikant van stalen buizen en fietsonderdelen. Sinds 2005 richt Kia zich op de Europese markt, wat betekent dat het bedrijf een belangrijke aanwezigheid in de hele regio heeft en zijn voertuigen aanbiedt in landen als België. Vandaag de dag is Kia de op één na grootste autofabrikant van Zuid-Korea, na het moederbedrijf Hyundai Motor Company.

Is KIA momenteel open?

Sommige van Kia's verkooppunten zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van zondag, wanneer de meeste winkels niet open zijn.

Hoe KIA producten online te kopen

Je kunt de Kia-website doorbladeren en je persoonlijke account registreren. Met je geregistreerde gebruiker kunnen klanten een proefrit boeken of een afspraak inplannen via hun contactformulier. Vergeet ook niet dat je hun virtuele showroom kunt ontdekken.

Welke merken kan ik vinden bij KIA?

Het bedrijf produceert zijn eigen voertuigen onder de naam Kia. Enkele van hun automodellen zijn Picanto, Stonic, Ceed, Ceed SW PHEV, Ceed SW, XCeed, Niro EV, Sportage, XCeed PHEV en ProCeed.

Ontmoet de concurrenten van KIA

Kia concurreert met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in België actief zijn. Enkele van deze winkels zijn Golden Cars Belgium, Car-Store, Iris Auto Center, Car-Market, C.S.D. Motors, Auto Sale NV en Global Car Parts.

Hoeveel KIA winkels zijn er in het hele land?

Er zijn ongeveer 71 Kia-verkooppunten in België. Sommige van deze Kia-verdelers zijn gevestigd in onder andere Diest, Dendermonde, Ekeren, Bergen, Eeklo, Turnhout, Hautrage en Koersel.

Exclusieve voordelen van KIA

Je kunt profiteren van veel exclusieve voordelen op de Kia-website. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in op de mailinglijst van Kia. Kom in contact met Kia en ontvang de beste aanbiedingen en speciale promoties via hun exclusieve nieuwsbrief.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KIA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KIA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief KIA en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.