logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorKLINGEL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in KLINGEL folders

Promoties in reclamefolders KLINGEL

Klingel is een online modewinkel die kleding, accessoires en schoeisel voor mannen en vrouwen aanbiedt. Het merk maakt deel uit van de Klingel Groep, een bedrijf dat 15 merken in 12 landen exploiteert. Het is aanwezig in België en verzendt bestellingen naar het hele land. U kunt Klingel Producten kopen via hun online winkel.

Veelgestelde vragen over KLINGEL

Hoe kan ik geld besparen op KLINGEL?

Er zijn veel manieren om geld te Besparen bij Klingel. U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief om een voucher te krijgen voor uw eerste bestelling, de uitverkoop van hun website raadplegen om tot 70% te besparen, en profiteren van seizoensgebonden aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door KLINGEL

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KLINGEL: Wat is?

De Klingel Groep werd opgericht in de jaren 1920. Het bedrijf groeide door de jaren heen enorm uit tot een van de grootste online retailers van Europa. Met een van de modernste logistieke centra van het continent heeft de Klingel Groep meer dan 2200 mensen in dienst en verzendt dagelijks duizenden pakketten.

Is KLINGEL momenteel open?

U kunt op elk moment winkelen bij Klingel. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op feestdagen kunnen de werktijden veranderen.

Hoe KLINGEL producten online te kopen

Je kunt alles wat je nodig hebt van Klingel kopen via hun online winkel. Hun website biedt geweldige aanbiedingen, leveringsdiensten, verschillende betalingsopties en exclusieve voordelen voor degenen die zich inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Welke merken kan ik vinden bij KLINGEL?

Klingel biedt een breed scala aan bekende kwaliteitsmerken, waaronder Delmod Pure, Dress In, Laura Kent, Paola!, Harmony, Babista, Boston Park, Roger Kent, G Gregory, Angel of Style, Basically You, Dollywood, GIGA DX by Killtec, Janet & Joyce, Mr. Collecting, Paola, Sarah Lindholm en TruYou.

Ontmoet de concurrenten van KLINGEL

Klingel concurreert met andere kledingwinkels in België, waaronder Zara, H&M, Mango, Cortefiel en Primark.

Hoeveel KLINGEL winkels zijn er in het hele land?

Klingel is een online retailer en heeft dus geen fysieke winkels. Bezoek https://www.**Klingel**.be/ om te beginnen met winkelen.

Exclusieve voordelen van KLINGEL

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Klingel is om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief en een account aan te maken op hun website. Zodra u zich aanmeldt, ontvangt u al het laatste nieuws, stijltips, aanbiedingen en exclusieve vouchers.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.