logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorKNIBBELER

Laatste promoties in KNIBBELER folders

Promoties in reclamefolders KNIBBELER

Knibbeler is een Nederlandse meubelverkoper met het hoofdkantoor in Heerlen. Het bedrijf heeft twee vestigingen in Heerlen en Roermond en een online winkel die beschikbaar is in Nederland, België en Duitsland.

Ze verkopen zitmeubelen, kasten, stoelen, tafels, verlichting en vele andere producten via hun fysieke en online winkels.

Veelgestelde vragen over KNIBBELER

Hoe kan ik geld besparen op KNIBBELER?

Knibbeler biedt een laagste prijsgarantie, zodat u altijd geld bespaart als u bij hen winkelt. U kunt ook geld besparen met de ongelooflijke aanbiedingen in de uitverkoop en de maandelijkse catalogi van hun website

Kortingen aangeboden door KNIBBELER

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KNIBBELER: Wat is?

Knibbeler is een familiebedrijf dat in 1913 is opgericht door de Knibbelers. Het begon allemaal toen zij een "gemengde industrie" winkel openden in de Kouvenderstraat in Hoensbroek. In het begin boden ze kachels, ijzerwaren, gereedschap en huishoudelijke artikelen aan, maar al snel nam de tak huishoudelijke artikelen de belangrijkste plaats in.

Vandaag de dag heeft Knibbeler twee vestigingen in Nederland en een webwinkel die levering aanbiedt in België en Duitsland.

Is KNIBBELER momenteel open?

Via de webwinkel van Knibbeler kunt u op elk moment online winkelen en uw bestelling thuis of op het werk ontvangen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op feestdagen kunnen de werktijden veranderen.

Hoe KNIBBELER producten online te kopen

Je kunt alles van Knibbeler kopen via hun online winkel. Ze bieden exclusieve online kortingen en leveringsdiensten in heel Nederland, België en Duitsland.

Welke merken kan ik vinden bij KNIBBELER?

Knibbeler verkoopt producten onder eigen merk en biedt ook artikelen aan van het bekende kwaliteitsmerk Henders & Hazel. U vindt beide catalogi op hun website.

Ontmoet de concurrenten van KNIBBELER

Knibbeler concurreert met andere meubelzaken in België, waaronder Leen Bakker, Deba Meubelen, Krea, Ikea en Jysk.

Hoeveel KNIBBELER winkels zijn er in het hele land?

Knibbeler heeft geen fysieke winkels in België. U kunt online winkelen op https://www.**Knibbeler**meubelen.nl/ of een bezoek brengen aan hun Nederlandse vestigingen in Heerlen en Roermond.

Exclusieve voordelen van KNIBBELER

Knibbeler biedt klanten exclusieve voordelen, zoals de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat als u hetzelfde product binnen een week elders goedkoper hebt gezien, zij u het prijsverschil terugbetalen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KNIBBELER

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KNIBBELER

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief KNIBBELER en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.