logo

Laatste promoties in KREA folders

Promoties in reclamefolders KREA

Krea is een Belgische winkel in meubels en woondecoratie met hoofdkantoor in Sint-Niklaas. Het bedrijf verkoopt meubelstukken en accessoires voor alle kamers van het huis via hun fysieke winkel en online marktplaats.

Veelgestelde vragen over KREA

Hoe kan ik geld besparen op KREA?

Krea biedt een laagste prijsgarantie, dus u bespaart altijd geld als u bij hen winkelt. Bovendien vindt u ongelooflijke aanbiedingen en voordelen in de sectie promoties van hun website en maandelijkse catalogi om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Kortingen aangeboden door KREA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KREA: Wat is?

Krea is een bekend Belgisch bedrijf dat in de loop der jaren aan populariteit heeft gewonnen en een toonaangevende bestemming is geworden voor klanten die hun huis willen inrichten.

Momenteel heeft het bedrijf zowel een fysieke winkel in Sint-Niklaas als een online winkel, waardoor klanten gemakkelijk thuis hun favoriete meubelstukken en woonaccessoires kunnen kopen.

Is KREA momenteel open?

Krea opent zijn deuren elke dag behalve op dinsdag. De werktijden zijn van 10.00 tot 18.30 uur op weekdagen, van 9.30 tot 18.30 uur op zaterdag en van 13.00 tot 18.30 uur op zondag. De winkel kan zijn openings- en sluitingstijden aanpassen tijdens feestdagen zoals Black Friday, Kerstmis en de Dag van de Arbeid.

Hoe KREA producten online te kopen

U kunt alles van Krea kopen via hun online winkel en genieten van exclusieve online promoties, click-and-collect opties en leveringsdiensten.

Welke merken kan ik vinden bij KREA?

Dankzij het uitgebreide merkenassortiment van Merken kunnen klanten er een kiezen die past bij hun behoeften en budget. U kunt een lijst van alle merken van Krea bekijken op https://www.**Krea**.be/merken.

Ontmoet de concurrenten van KREA

Krea concurreert met andere meubelzaken in België, waaronder Leen Bakker, Deba Meubelen, Knibbeler, Ikea en Jysk.

Hoeveel KREA winkels zijn er in het hele land?

Krea heeft een grote showroom in Sint-Niklaas, naast Colifec, de showroom van zijn partnermerk. Een routebeschrijving naar Krea met de auto of het openbaar vervoer vindt u op https://www.**Krea**.be/openingsuren.

Exclusieve voordelen van KREA

Krea biedt klanten exclusieve voordelen, zoals de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat als u hetzelfde product binnen een maand na uw aankoop bij een andere meubelverkoper tegen een lagere prijs vindt, zij u het prijsverschil terugbetalen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KREA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KREA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief KREA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.