logo

KTM folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders KTM

KTM is een Oostenrijks motor-, fiets- en motorsportmerk dat gezamenlijk eigendom is van de Indiase fabrikant Bajaj Auto en de Oostenrijkse fabrikant Pierer Mobility AG. Het merk werd in 1934 opgericht als Kronreif & Trunkenpolz Mattighofen. Vandaag de dag is Pierer Mobility AG actief als fabrikant van motorfietsen van het merk KTM, terwijl KTM Fahrrad AG actief is als fabrikant van fietsen van het merk KTM.

Veelgestelde vragen over KTM

Hoe kan ik geld besparen op KTM?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij KTM. Je kunt de nieuwste aanbiedingen bekijken op de website van KTM of je aanmelden voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen.

Kortingen aangeboden door KTM

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van KTM: Wat is?

In 1934 richtte de Oostenrijkse ingenieur Johann Trunkenpolz in Mattighofen een fitters- en autoreparatiewerkplaats op. In 1937 begon hij met de verkoop van DKW motorfietsen en het jaar daarop van Opel auto's. Zijn winkel stond bekend als Kraftfahrzeuge. Zijn winkel stond bekend als Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen, maar de naam was niet geregistreerd. Na de oorlog daalde de vraag naar reparaties sterk en Trunkenpolz begon na te denken over de productie van zijn motorfietsen.

Is KTM momenteel open?

De openingstijden van KTM zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Hoe KTM producten online te kopen

Op de website van KTM kun je prijzen van auto's, autoaccessoires en originele producten kopen. Bovendien is er een gedeelte waar je financiën en diensten kunt vinden en waar je contact kunt opnemen met winkelmedewerkers als je hulp nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij KTM?

KTM ontwerpt, produceert, verkoopt en exporteert haar merkproducten. Elk product wordt gemaakt volgens de hoogste normen en met de beste materialen.

Ontmoet de concurrenten van KTM

KTM concurreert met soortgelijke bedrijven als Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation, en Fiat.

Hoeveel KTM winkels zijn er in het hele land?

KTM heeft fabrieken en winkels over de hele wereld.

Exclusieve voordelen van KTM

Bezoek Kortings 365 voor de nieuwste KTM-catalogi, geniet van de beste aanbiedingen en bespaar op alles wat je nodig hebt. Je kunt KTM ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KTM

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KTM

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief KTM en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.