logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in L'OCCITANE folders

Promoties in reclamefolders L'OCCITANE

L'Occitane is een cosmeticamerk uit Luxemburg. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van L'Occitane gevestigd in Luxemburg. L'Occitane is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over L'OCCITANE

De geschiedenis van L'OCCITANE: Wat is?
close

L'Occitane werd in 1976 in Luxemburg opgericht door de Franse ondernemer Olivier Baussan, die een zeepfabriek kocht en begon met het winnen van rozemarijnolie. Vanaf het begin heeft L'Occitane zich ten doel gesteld haar klanten schoonheidsproducten van hoge kwaliteit te bieden.

In de daaropvolgende jaren kende het bedrijf een sterke uitbreiding van zijn activiteiten tot het in 1992 zijn eerste winkel in Parijs opende, en in 1996 een winkel in New York. In België landde L'Occitane in 2005 en is sindsdien een zeer populair merk geworden op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij L'OCCITANE?
close

L'Occitane is een bekende fabrikant van cosmetica en schoonheidsproducten en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op L'OCCITANE?
close

Geld besparen bij L'Occitane is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd.Op Kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij L'Occitane. Daarnaast heeft L'Occitane een Outlet waar klanten producten kunnen vinden met geweldige aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van L'OCCITANE
close

L'Occitane concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Kiehls, Bath and Body Works en Origins.

Is L'OCCITANE momenteel open?
close

De winkels van L'Occitane zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel L'OCCITANE winkels zijn er in het hele land?
close

L'Occitane is in België actief via meer dan 15 winkels in onder meer Brussel, Antwerpen, Sint-Lambrechts-Woluwe, Charleroi, Bergen, Luik en Namen.

Hoe L'OCCITANE producten online te kopen
close

L'Occitane heeft ook een exclusieve online winkel. In de online winkel van L'Occitane kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen voordelige prijzen.

Exclusieve voordelen van L'OCCITANE
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij L'Occitane door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten staat L'Occitane retourneren en ruilen toe. Klanten kunnen hun bestelling volgen op de website van L'Occitane. Klanten kunnen hun aankoop ook annuleren in geval van spijt.

Kortingen aangeboden door L'OCCITANE
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.