logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorLAND ROVER

LAND ROVER folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders LAND ROVER

Land Rover is een Brits merk van voornamelijk vierwielaangedreven auto's met terreincapaciteiten, eigendom van de multinationale autofabrikant Jaguar Land Rover (JLR), sinds 2008 een dochteronderneming van het Indiase Tata Motors. JLR bouwt Land Rovers in Brazilië, China, India, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk. De naam Land Rover werd in 1948 gecreëerd door de Rover Company voor een utilitaire 4WD terreinwagen. Momenteel bestaat het Land Rover gamma uit luxe sport utility voertuigen.

Veelgestelde vragen over LAND ROVER

Hoe kan ik geld besparen op LAND ROVER?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Land Rover. Je kunt de laatste aanbiedingen bekijken op de website van Land Rover of je aanmelden voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen.

Kortingen aangeboden door LAND ROVER

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van LAND ROVER: Wat is?

Oorspronkelijk heetten deze voertuigen gewoon 'Land Rover', een terreinwagen van de Rover Company. Toen 'Land Rover' een merk werd, werd de aanduiding 'Series' een retroniem modelnaam. In 1970 werd de Range Rover geïntroduceerd en in 1978 werd het bedrijf een dochteronderneming van British Leyland. In 1983 en 1984 kregen de Land Rovers met lange en korte wielbasis officiële namen, respectievelijk de One Ten en de Ninety. Samen kregen ze in 1990 de naam Defender, na de introductie van de Discovery in 1989.

Is LAND ROVER momenteel open?

De openingstijden van Land Rover zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Hoe LAND ROVER producten online te kopen

Op de website van Land Rover kun je prijzen van auto's, autoaccessoires en originele artikelen kopen. Bovendien is er een gedeelte waar je financiën en diensten kunt vinden en waar je contact kunt opnemen met winkelpersoneel als je hulp nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij LAND ROVER?

Land Rover ontwerpt, produceert, verkoopt en exporteert zijn merkproducten. Elk product wordt gemaakt volgens de hoogste normen en met de beste materialen.

Ontmoet de concurrenten van LAND ROVER

Land Rover concurreert met soortgelijke bedrijven als Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation en Fiat.

Hoeveel LAND ROVER winkels zijn er in het hele land?

Land Rovers heeft fabrieken in Brazilië, China, India, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk.

Exclusieve voordelen van LAND ROVER

Bezoek Kortings 365 voor de nieuwste Land Rover-catalogi, geniet van de beste promoties en bespaar op alles wat je nodig hebt. Je kunt Land Rover ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij LAND ROVER

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij LAND ROVER

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief LAND ROVER en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.