logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorLEXUS

LEXUS folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders LEXUS

Lexus is de luxe autodivisie van de Japanse autofabrikant Toyota Motor Corporation. Het merk Lexus wordt wereldwijd in meer dan 90 landen en gebieden verkocht en is het meest verkochte premium automerk van Japan. Het hoofdkantoor van Lexus is gevestigd in Nagoya, Japan. Operationele centra zijn gevestigd in Brussel, België, en Plano, Texas, Verenigde Staten.

Lexus voertuigen worden grotendeels geproduceerd in Japan, met productiecentra in de regio's Chūbu en Kyūshū, en in het bijzonder in Toyota's fabrieken Tahara, Aichi, Chūbu en Miyata, Fukuoka, Kyūshū.

Veelgestelde vragen over LEXUS

Hoe kan ik geld besparen op LEXUS?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Lexus. Je kunt de laatste aanbiedingen bekijken op de Hyundai website of je inschrijven voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen.

Kortingen aangeboden door LEXUS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van LEXUS: Wat is?

Het merk Lexus werd opgericht rond dezelfde tijd dat de Japanse rivalen Nissan en Honda hun luxemerken Infiniti en Acura ontwikkelden. De Japanse overheid legde vrijwillige exportbeperkingen op voor de Amerikaanse markt, dus het was winstgevender voor Japanse autofabrikanten om duurdere auto's naar de VS te exporteren.

Is LEXUS momenteel open?

Lexus opent zijn deuren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag is het geopend van 8:30 tot 13:00 uur.

Hoe LEXUS producten online te kopen

Op de website van Lexus kun je de prijs van een auto bepalen, autoaccessoires kopen en originele producten kopen. Bovendien is er een gedeelte waar je financiën en diensten kunt vinden en waar je contact kunt opnemen met winkelpersoneel als je hulp nodig hebt. underlined text

Welke merken kan ik vinden bij LEXUS?

Lexus ontwerpt, produceert, verkoopt en exporteert zijn merkproducten. Elk product wordt gemaakt volgens de hoogste normen en met de beste materialen.

Ontmoet de concurrenten van LEXUS

Lexus concurreert met soortgelijke bedrijven als Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Jeep en Fiat.

Hoeveel LEXUS winkels zijn er in het hele land?

Lexus wordt wereldwijd in meer dan 90 landen en gebieden verkocht en is het meest verkochte premium automerk van Japan.

Exclusieve voordelen van LEXUS

Op de website van Lexus kun je de prijs van een auto bepalen, autoaccessoires kopen en originele producten kopen. Bovendien is er een gedeelte waar je financiën en diensten kunt vinden en waar je contact kunt opnemen met winkelpersoneel als je hulp nodig hebt.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij LEXUS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij LEXUS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief LEXUS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.