logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorLUCARDI

Laatste promoties in LUCARDI folders

Promoties in reclamefolders LUCARDI

Lucardi is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van sieraden, horloges en bijouterie. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van Lucardi gevestigd in Amsterdam. Lucardi is ook sterk vertegenwoordigd in België.

Veelgestelde vragen over LUCARDI

Hoe kan ik geld besparen op LUCARDI?

Geld besparen bij Lucardi is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Ze nemen ook deel aan kortingsdagen zoals Black Friday. Door u te abonneren op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door LUCARDI

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van LUCARDI: Wat is?

Lucardi werd in de jaren 1970 in Nederland opgericht met de oprichting van het bedrijf "Vroemen-Thissen'', dat verschillende juwelierszaken exploiteerde. In die tijd exploiteerden zij 22 juwelierszaken door het hele land. In 1985 verkocht Vendex Amsterdam Vroemen-Thissen.

Het bedrijf ging failliet en na aankoop door een ander concern veranderden acht winkels hun naam in Luigi Lucardi. Zo werd een nieuw concept van sieraden geboren, waarbij de kleuren rood en zwart werden gebruikt. In 2006 werd Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB.

In België landde Lucardi in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde winkel op de Belgische markt.

Is LUCARDI momenteel open?

Lucardi winkels in België zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe LUCARDI producten online te kopen

Lucardi heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de online winkel van Lucardi is er een rubriek "Deals", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij LUCARDI?

Lucardi is een erkende fabrikant van sieraden en verkoopt daarom producten onder eigen merknaam. Ook verkopen zij producten van bekende merken zoals Regal, Casio, Pulsar, Lorus, Donna Mae, Marea, Marlow Miller, onder andere.

Ontmoet de concurrenten van LUCARDI

Lucardi concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Colman, Vintage Jewellery en Choice Juwelen.

Hoeveel LUCARDI winkels zijn er in het hele land?

Lucardi is in België actief via een 6-tal winkels in o.a. Brussel, Wijnegem, Sint-Niklaas en Beek.

Exclusieve voordelen van LUCARDI

Klanten kunnen bij Lucardi profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van de producten staat Lucardi retourzendingen en omruilingen toe. Tegelijkertijd kunnen klanten in de online winkel een lijst van hun favoriete producten samenstellen en te weten komen wanneer er speciale aanbiedingen zijn. Bovendien kunnen klanten alle producten online kopen en in de dichtstbijzijnde winkel afhalen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij LUCARDI

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij LUCARDI

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief LUCARDI en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.