logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorMARLIES DEKKERS

Laatste promoties in MARLIES DEKKERS folders

Promoties in reclamefolders MARLIES DEKKERS

Marlies Dekkers is een merk van de gelijknamige Nederlandse ontwerpster dat zich richt op het ontwerpen, produceren en verkopen van lingerie en modeaccessoires. Met een lange geschiedenis in de markt heeft Marlies Dekkers haar hoofdkantoor in Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Marlies Dekkers is sterk vertegenwoordigd in België.

Veelgestelde vragen over MARLIES DEKKERS

Hoe kan ik geld besparen op MARLIES DEKKERS?

Geld besparen bij Marlies Dekkers is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Marlies Dekkers. Online winkelende klanten krijgen gratis verzending op bestellingen boven de €150. Marlies Dekkers lanceert meestal einde seizoen promoties.

Kortingen aangeboden door MARLIES DEKKERS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MARLIES DEKKERS: Wat is?

Marlies Dekkers werd in 1991 in Nederland opgericht door ontwerpster Marlies Dekkers. Vanaf het begin heeft Marlies Dekkers als doel gehad haar klanten te voorzien van moderne lingerie met creatieve, trendsettende modeontwerpen. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van producten en de opening van winkels door heel Nederland.

Marlies Dekkers werd een merk met een hoge reputatie op de Nederlandse markt. In België landde Marlies Dekkers in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer populaire winkel op de Belgische markt.

Is MARLIES DEKKERS momenteel open?

De winkels van Marlies Dekkers zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen naargelang hun locatie.

Hoe MARLIES DEKKERS producten online te kopen

Marlies Dekkers heeft een exclusieve webwinkel. Op de Marlies Dekkers online winkel kunnen klanten een groot deel van de producten met korting vinden.

Welke merken kan ik vinden bij MARLIES DEKKERS?

Marlies Dekkers is een bekende Nederlandse modeontwerper en fabrikant, en verkoopt daarom producten onder haar eigen merk.

Ontmoet de concurrenten van MARLIES DEKKERS

Marlies Dekkers concurreert in België met andere winkelketens zoals onder meer Aura Lingerie, Hunza G. en Tekstilpromet.

Hoeveel MARLIES DEKKERS winkels zijn er in het hele land?

Marlies Dekkers is in België actief via twee winkels in Maasmechelen en Antwerpen.

Exclusieve voordelen van MARLIES DEKKERS

Klanten kunnen bij Marlies Dekkers genieten van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, staat Marlies Dekkers retourneren en ruilen toe. Op de officiële website van Marlies Dekkers staat een blog, waar klanten artikelen kunnen vinden om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends wereldwijd. Ook heeft Marlies Dekkers milieuzorg hoog in het vaandel staan, en daarom worden al haar producten op duurzame wijze vervaardigd.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij MARLIES DEKKERS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij MARLIES DEKKERS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief MARLIES DEKKERS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.