ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MAX ICT

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van MAX ICT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MAX ICT

Max ICT is een Nederlandse webwinkel gericht op de verkoop van computers en elektronica producten. Max ICT heeft een lange geschiedenis in de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Tilburg, Noord-Brabant, Nederland. Max ICT is sterk vertegenwoordigd in België en in andere Europese landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij MAX ICT?

Max ICT verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals notebooks, notebooks accessoires, servers, all in one PC's, werkstations, nettops, assemblagesystemen, smartwatches, tablets, readers, thin clients, printers, multifunctionele printers, laserprinters, inkjetprinters, 3D Printers, labelprinters, matrixprinters en nog veel meer.

Zal MAX ICT aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MAX ICT

De geschiedenis van MAX ICT: Wat is?
Open

Max ICT is opgericht in 2007 in Nederland. Vanaf het begin heeft Max ICT als doel gehad haar klanten te voorzien van computers en elektronica producten van de meest toonaangevende merken in de markt en van de hoogste efficiëntie en kwaliteit.

In de daaropvolgende jaren heeft Max ICT een sterke expansie doorgemaakt met het opnemen van nieuwe producten en het aanboren van nieuwe markten in Europese landen zoals onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk en België.

In België landde Max ICT enkele jaren geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een online winkel met een grote populariteit op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij MAX ICT?
Open

Max ICT verkoopt producten van bekende merken als HP, Deel, Lenovo, Apple, Samsung, Microsoft, LG, Intel, Asus, Zebra, Fujitsu, Gigabyte, MSI, Toshiba, Panasonic, Xiaomi, Corsair, Lego, DeLock, Garmin, Razer, IBM, T1A, Durable, Medion, Alienware, KLC Power, GreenCell. Ook verkopen ze producten van de eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op MAX ICT?
Open

Geld besparen bij Max ICT is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website staan. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Max ICT. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Max ICT te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van MAX ICT
Open

Max ICT concurreert in België met andere winkels zoals Alternate, Prolectra en Computer Centrale.

Is MAX ICT momenteel open?
Open

Max ICT heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel MAX ICT winkels zijn er in het hele land?
Open

Max ICT heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter terecht in zijn online winkel om zijn producten te ontdekken en te kopen.

Hoe MAX ICT producten online te kopen
Open

Max ICT heeft een exclusieve online winkel. Op de Max ICT online winkel is er een "Sale" sectie, waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Exclusieve voordelen van MAX ICT
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Max ICT door online te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, accepteert Max ICT retourzendingen en omruilingen. Alle producten verkocht door Max ICT hebben fabrieksgarantie.

Kortingen aangeboden door MAX ICT
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE