logo

Laatste promoties in MEDI-MARKET folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van MEDI-MARKET

Promoties in reclamefolders MEDI-MARKET

Medi-Market is een Belgische keten van apotheken en drogisterijen met hoofdkantoor in Wallonië, gespecialiseerd in de marketing van farmaceutische en parafarmaceutische producten die de beste opties bieden voor gezondheid, zorg en welzijn. Het is actief via ongeveer 100 winkels en online winkels.

Veelgestelde vragen over MEDI-MARKET

Hoe kan ik geld besparen op MEDI-MARKET?

Bij Medi-Market kun je geld besparen door het hele jaar door te profiteren van alle exclusieve promoties, aanbiedingen en kortingen op geselecteerde producten. Daarnaast biedt het gratis levering op aankopen boven een bepaalde prijs en stelt het voor dat je je inschrijft voor het fidelity-programma om exclusieve voordelen te krijgen.

Kortingen aangeboden door MEDI-MARKET

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MEDI-MARKET: Wat is?

Medi-Market werd in 2014 opgericht door Yvan Verougstraete bij de opening van de eerste winkel in Gosselies, Charleroi, onder de naam Medicare-Market, gewijd aan het leveren van een breed scala aan producten in de sectoren gezondheid, natuurlijke geneesmiddelen, cosmetologie, voeding en babyverzorging. In de loop der jaren is Medi-Market gegroeid en heeft het zich internationaal gepositioneerd. Het is uitgegroeid tot een keten van bijna 100 winkels verspreid over België, Luxemburg, Frankrijk en Italië. Vandaag de dag wordt Medi-Market echter gekenmerkt door het toegankelijk maken van de gezondheids- en wellnesservaring voor iedereen.

Is MEDI-MARKET momenteel open?

De winkels van Medi-Market openen hun deuren op vergelijkbare tijden. Over het algemeen doen ze dat van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Er zijn er echter ook die later beginnen en sluiten.

Hoe MEDI-MARKET producten online te kopen

Bij Medi-Market is het mogelijk om rechtstreeks bij de online winkel te kopen en geld te besparen door te profiteren van alle grote aanbiedingen, kortingen en promoties. Daarnaast is er gratis levering volgens de voorwaarden en de mogelijkheid om de producten in de winkel af te halen.

Welke merken kan ik vinden bij MEDI-MARKET?

Medi-Market verkoopt een uitgebreide lijst merken, waaronder A-Derma, Arkopharma, Avène, Caudalíe, epitact, Eucerin, Gehwol, Klorane, Pure Encapsulations, Roc en Tena.

Ontmoet de concurrenten van MEDI-MARKET

Enkele van Medi-Markets belangrijkste concurrenten in België zijn Holland & Barrett, Yves Rocher, Kruidvat en anderen.

Hoeveel MEDI-MARKET winkels zijn er in het hele land?

Medi-Market heeft veel winkels in België. Ga naar https://stores.**Medi-Market**.be/fr om de dichtstbijzijnde te vinden.

Exclusieve voordelen van MEDI-MARKET

De beste manier om geld te besparen bij Medi-Market is door een account aan te maken in de online winkel. Daarnaast kun je door social media te volgen en je in te schrijven voor het fidelity programma exclusieve voordelen krijgen en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen. Daarnaast biedt het bedrijf verschillende prijzen aan.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij MEDI-MARKET

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij MEDI-MARKET

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Gezondheid & Schoonheid winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 18 Gezondheid & Schoonheid winkels in Belgium inclusief MEDI-MARKET en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.