homeIcon
  1. separatorSchoenen
  2. separatorMEPHISTO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MEPHISTO

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van MEPHISTO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MEPHISTO

Mephisto is een dames- en herenschoenenmerk dat over de hele wereld bekend en gerenommeerd is. Het bedrijf heeft winkels in meer dan 50 landen zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, België en Oostenrijk.

Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Mephisto wereldwijd meer dan 2.800 werknemers en verkoopt het meer dan 600 verschillende modellen.

Wat voor producten kan ik vinden bij MEPHISTO?

Binnen de producten van Mephisto vindt u schoenen voor zowel mannen als vrouwen, evenals accessoires. Enkele modellen zijn mocassins, laarzen, sneakers, ballerina's, sandalen, buitenschoenen en geklede schoenen.

Zal MEPHISTO aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MEPHISTO

De geschiedenis van MEPHISTO: Wat is?
Open

Mephisto werd in 1965 opgericht in Sarrebourg, Frankrijk door Martin Michaeli. De schoenen werden aanvankelijk verkocht in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en Zwitserland; maar vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 800 winkels wereldwijd.

Welke merken kan ik vinden bij MEPHISTO?
Open

Niet alleen ontwerpt, produceert en verkoopt Mephisto zijn merkproducten die gemaakt zijn volgens de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen; het bedrijf verkoopt ook vele high-end merken zoals Mobils Ergonomic, All Rounder, Sano en Nature is Future.

Hoe kan ik geld besparen op MEPHISTO?
Open

Als u geld wilt besparen, kunt u de website van Mephisto bezoeken en de sectie Outlet bekijken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Mephisto-catalogi te vinden en te profiteren van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van MEPHISTO
Open

Torf, Berca, Pronti, Durlinger Schoenen en Birkenstock zijn enkele van de grootste concurrenten van Mephisto.

Is MEPHISTO momenteel open?
Open

Mephisto opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoeveel MEPHISTO winkels zijn er in het hele land?
Open

Mephisto is een van de meest erkende comfortmerken van casual schoenen. De schoenen worden verkocht in meer dan 18.000 winkels en meer dan 800 Mephisto Shops in 86 landen.

Hoe MEPHISTO producten online te kopen
Open

Op de website van Mephisto vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarnaast is er informatie te vinden over leveringen.

Exclusieve voordelen van MEPHISTO
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Mephisto, moet u zich registreren op de website. Zo ontvangt u gratis content en exclusieve aanbiedingen. U kunt ook op verschillende manieren betalen voor wat u hebt gekocht.

Kortingen aangeboden door MEPHISTO
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE